Ο Χιου Τζάκμαν αποκάλυψε την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει στην ζωή του

Πριν λίγες μέρες ο Χιου Τζάκμαν ήταν καλεσμένος στο The Late Show με οικοδεσπότη τον Στίβεν Κόλμπερτ, και αποκάλυψε την συμβουλή που του έδωσε ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία X-Men, Πάτρικ Στιούαρτ.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος παρευρέθηκε στην ψυχαγωγική εκπομπή την Πέμπτη για να μιλήσει για την επερχόμενη ταινία του με τίτλο “Reminiscence”, αλλά και για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην πολυαναμενόμενη παραγωγή του Broadway, “The Music Man”, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Ίαν ΜακΚέλεν και τον Πάτρικ Στιούαρτ στο X-Men, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την απεικόνιση του Γούλβεριν, και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύτιμη συμβουλή που του έχει δώσει ο Στιούρτ.

Ο Τζάκμαν είπε πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ο Στιούρτ του αποκάλυψε πως κάθε πρωί ακολουθεί ένα συγκεκριμένο τελετουργικό, λέγοντας του: “Όταν ήμουν 60 ετών – εύχομαι να το είχα ανακαλύψει όταν ήμουν νεότερος – έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου στην αρχή της ημέρας. Ετσι αν είναι να ξυπνήσει στις 5 για κάποιο γύρισμα, ξυπνάει στις 4, βάζει ένα φλυτζάνι τσάι και στην συνέχεια επιστρέφει στο κρεβάτι με το αγαπημένο του βιβλίο”, εξήγησε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: ” Μου είπε ότι δεν διαβάζει εφημερίδα γιατί τον νευριάζει, δεν διαβάζει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γιατί τον ανησυχουν και δεν διαβάζει ένα σενάριο γιατί νιώθει νευρικότητα. Έτσι επιλέγει να διαβάσει ένα βιβλίο, γιατί γνωρίζει ότι ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στο υπόλοιπο της ημέρας, είχε μισή ώρα για τον ευατό του.”

Στην συνέχεια ο Τζάκμαν αποκάλυψε πως από τότε, αυτός και η σύζυγος του ξυπνάνε κάθε πρώί, πάιρνουν μια κούπα τσάι ή καφέ, και γυρίζουν στο κρεβάτι για να διαβάσουν το βιβλίο τους.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η συμβουλή του Στιούαρτ, αλλα ο Χιου Τζάκμαν συνεχίζει να δείχνει υπέροχος παρά το γεγονός ότι διανύει την 50η δεκαετία της ζωής του.