Η Ασημίνα Ιγγλέζου φοράει μόνο το εσώρουχο της σε σινεμά [εικόνα]

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα

Η ατάκα «θες να έρθεις από το σπίτι μου να δούμε ταινία;» είναι από τις old time classic στο φλερτ. Όλοι ξέρουμε τι κρύβεται από πίσω όταν ειπώνεται μεταξύ ανθρώπων που το πάνε προς το ερωτικό. Με την Ασημίνα Ιγγλέζου δεν θα έλεγες ποτέ αυτή τη φράση. Θα της έλεγες «θες να πάμε σε κανένα θερινό σινεμά να δούμε ταινία;» ακόμα κι αν ήταν Ιανουάριος.

Άλλοι πάνε να δουν ταινία στο σινεμά φορώντας φόρμα. Άλλοι πάνε με τζιν και μπλουζάκι. Άλλον μπορεί να τον δεις με πουκάμισο. Ένας πιο κυριλέ τύπος μπορεί να βάλει σακάκι ή ένα blazer και να το συνδυάσει και με καλό παπούτσι. Η Ασημίνα έχει μια διαφορετική στυλιστική πρόταση να κάνει.

Στην τελευταία της φωτογραφία στο Instagram, η Ασημίνα Ιγγλέζου φωτογραφίζεται σε μια οροφή πολυκατοικίας, εκεί όπου στεγάζεται το θερινό σινεμά Paradiso. Η φωτογράφιση είναι για τις ανάγκες περιοδικού, αν καταλαβαίνουμε σωστά από τα hashtag και το κόνσεπτ είναι αυτό που μόνο η Ασημίνα θα μπορούσε να κάνει.

Μην αναζητήσεις ρούχα πάνω της. Το μόνο που θα βρεις είναι το εσώρουχο της. Γνωρίζοντας αυτήν και βλέποντας την γεωμετρία του, πρόκειται για στρινγκ. Όλο το υπόλοιπο κορμί είναι γυμνό. Κι η Ασημίνα έχει γείρει το κεφάλι πίσω και απολαμβάνει τον ήλιο.

Αξίζει ή δεν αξίζει ένα sold out το εν λόγω σινεμά;