Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Λίντσεϊ Πέλας μένει τόπλες κι όσοι τη δουν μένουν άλαλοι

Η Λίντσεϊ Πέλας μένει τόπλες κι όσοι τη δουν μένουν άλαλοι

Τόσα χρόνια ο κύριος Μπαμπινιώτης κυκλοφορεί λεξικά, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να περιγράψει τις λέξεις με εικόνες. Σε κάποιες περιπτώσεις θα ωφελούσε πάρα πολύ. Και λιγότερο χαρτί θα χαλούσε και θα γινόταν πιο κατανοητός. Για παράδειγμα, αν έβαζε φωτογραφία της Λίντσεϊ Πέλας δίπλα στη λέξη «ενεός», όλοι θα έπιαναν το νόημα της. Μέχρι και 10χρονα αγοράκια θα άκουγες να την χρησιμοποιούν.

Κι αν τους ζητούσαν να την εξηγήσουν, θα άνοιγαν απλά το στόμα και θα έμεναν έτσι για μερικά δευτερόλεπτα. Ίσως να έβαζα και τα χέρια τους στο κεφάλι τους σε ένδειξη απόγνωσης. Να άλλη μια λέξη που θα μπορούσε να οριστεί από μια φωτογραφία της διάσημης Instagrammer.

Η Λίντσεϊ Πέλας διαθέτει το πιο πληθωρικό κορμί στον κόσμο των celebrities. Αυτές τις μέρες μάλιστα ετοιμάζει και το δικό της ημερολόγιο για το 2019. Πριν πάμε όλοι μαζί να το παραγγείλουμε, μπορείς να δεις ένα «trailer» στο προφίλ της στο Instagram, εκεί όπου ανέβασε μια φωτογραφία ενδεικτική του τι σημαίνει και με τι έχει ταυτιστεί αυτά τα 4 χρόνια που είναι γνωστή.

Η Πέλας φοράει ένα λευκό, μπραζίλιαν εσώρουχο και πάνω δεν υπάρχει τίποτα να συγκρατεί το πληθωρικό της στήθος. Είναι ελεύθερο και ανεξέλεγκτο. Και το δείχνει σχεδόν όλο. Ανεξέλεγκτη θα γίνει και η φαντασία σου μετά απ΄αυτό το θέαμα.

https://www.instagram.com/p/Bow1fZ9HJ3j/?hl=en&taken-by=lindseypelas

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Η Λίντσεϊ Πέλας είναι γνωστή για το πληθωρικό της κορμί. Έχει στήθος και καμπύλες πίσω που δεν μπορούν να τιθασευτούν. Όταν λοιπόν σου λέει...