Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Σάρα Άντεργουντ είναι μία σκέτη πρόκληση

Η Σάρα Άντεργουντ είναι μία σκέτη πρόκληση

Δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά το 2018 δεν έχει και πολύ χρόνο ζωής ακόμα. Δύο μήνες και 22 μέρες του έχουν μείνει ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν να περνάνε ως πρόχειρες σκέψεις πράγματα που ίσως θέλεις να κάνεις στην περίοδο των γιορτών. Κάποιο ταξίδι ίσως ή κάποια καλή αγορά. Έτσι στα γρήγορα μπορούμε να σκεφτούμε το ημερολόγιο της Σάρα Άντεργουντ.

Δεν θα έχεις κάνει πιο value for money αγορά. Θα αναρωτηθείς για ποιον λόγο να αγοράσεις ένα ημερολόγιο όταν μπορείς να δεις τόσες αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στο Instagram. Είναι κι αυτό μια λογική ερώτηση. Ίσως γιατί στο ημερολόγιο θα δεις πράγματα που μπορεί να μην επιτρέπονται στο Instagram. Μπορεί και όχι.

Αλλά ίσως να μην χρειάζεται να σου προσφέρουμε κάποιο λόγο εμείς. Ίσως δεν είναι απαραίτητο να επιχειρηματολογήσουμε. Το κάνει με τον καλύτερο τρόπο η ίδια η Σάρα Άντεργουντ, που ποζάρει φουλ προκλητικά για να το προωθήσει.

 

https://www.instagram.com/p/Bo5mGR6n6Fu/?taken-by=saraunderwood

https://www.instagram.com/p/Boo5fADH5RW/?taken-by=saraunderwood

https://www.instagram.com/p/BoPv1NgnzRg/?taken-by=saraunderwood

https://www.instagram.com/p/BoMj6UTHdCB/?taken-by=saraunderwood

https://www.instagram.com/p/BnB7CxInR37/?taken-by=saraunderwood

https://www.instagram.com/p/Bm68bprnQdw/?taken-by=saraunderwood

https://www.instagram.com/p/Bm35UgbHA_X/?taken-by=saraunderwood

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Είναι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να φοράει μόνο εσώρουχα ή το μπικίνι της, να είναι όσο πιο μικρά γίνεται κι εκείνη να...