Μόλι Σάνον: Η τραγωδία που σημάδεψε τη διάσημη κωμικό

Στο τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε τη ζωή μίλησε η ηθοποιός Μόλι Σάνον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένιωσα σαν να ήμουν σε πόλεμο», γράφοντας ένα βιβλίο για όσα βίωσε.

Όταν η βραβευμένη ηθοποιός ήταν 4 ετών, η μητέρα, η μικρή αδερφή της και ένα ξαδελφάκι της σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο πατέρας της, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια, τραυματίστηκε άσχημα. Έπρεπε να μάθει πώς να περπατά – και να μεγαλώσει μόνος του την Μόλι και την αδελφή της αποκαλύπτει στο βιβλίο της.

Μετά από χρόνια σκέψης η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για τον πόνο και τη θλίψη που την συνόδευαν όλα αυτά τα χρόνια και να γράψει την αυτοβιογραφία της. Το βιβλίο θα έχει τίτλο «Hello, Molly!», θα εκδοθεί από την Ecco και θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου 2022, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Το βιβλίο αναφέρεται στην περίπλοκη και βαθιά σχέση της Σάνον με τον πατέρα της, το ταξίδι της ως ηθοποιού και κωμικού και ρίχνει μια ματιά στο παρασκήνιο και στις αγαπημένες της αναμνήσεις από το Saturday Night Live (SNL). Το αποτέλεσμα είναι «ξεκαρδιστικό και σπαραξικάρδιο», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

«Το βιβλίο είναι μια απόδειξη για την οικογένειά μου. Είναι τα καλά, τα δύσκολα – όλα όσα έχουμε περάσει», λέει η Σάνον.

«Σίγουρα ήθελα πάντα να γράψω για τον μπαμπά μου», λέει. «Ήταν ένας τόσο σπουδαίος χαρακτήρας κατά τα παιδικά μου χρόνια, οπότε πάντα κρατούσα σημειώσεις αστείων πραγμάτων που έλεγε ή το πώς μιλούσε. Πάντα. Ήταν τόσο μεγάλη επιρροή για μένα και τους χαρακτήρες μου στο SNL».

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, η ηθοποιός θέλει στο απομνημονεύματα της να αντικατοπτρίζει η «βαθιά αγάπη» για τον πατέρα της, με όλη την πολυπλοκότητά του.