Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Φωτιές: Στέλιος Ρόκκος – Μελίνα Ασλανίδου τραγουδούν για τους πυρόπληκτους

Συναυλία δίνουν οι Στέλιος Ρόκκος και Μελίνα Ασλανίδου για να στηρίξουν τους πυροπαθείς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι την επόμενη Τετάρτη (18.08.2021).

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, μεγάλο μέρος από τα έσοδα της συναυλίας που θα δώσουν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου προορίζονται για τους πυρόπληκτους.

Η μεγάλη συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου στο λιμάνι Μεσολογγίου με φορέα διοργάνωσης τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Ι.Π. Μεσολογγίου.


«Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους θαυμαστές τους απ’ όλο τον νομό να τους απολαύσουν.

Κρίθηκε σκόπιμο η πόλη μας να ακουστεί φέτος δυνατά και σε επίπεδο μεγάλων διοργανώσεων κάτι που αποτελούσε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Επιπρόσθετα με απόφαση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ισχύει μειωμένο εισιτήριο τόσο για την προπώληση – στα 12 ευρώ – όσο και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας (15 ευρώ)», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η προπώληση συνεχίζεται και ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικά σημεία πώλησης.

Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια σε:
• Δημοτική Πινακοθήκη Ι.Π. Μεσολογγίου (κεντρική πλατεία)
• Πνευματικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου
• Καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα
• Μέσω της Ticket Services στο
https://www.ticketservices.gr/event/rokkos-aslanidou-mesologgi/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη την χώρα. Από αυτές, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, οι 70 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 70 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη την χώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Από αυτές, οι 57 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό...

ΕΛΛΑΔΑ

Επαναλήφθηκαν και απόψε, όπως κάθε Σάββατο οι επιθέσεις ομάδας αγνώστων που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη. Έβαλαν φωτιές σε κάδους ενώ τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα υπέστησαν...