Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εκλέχθηκε αν και πεθαμένος ο «νταβατζής της Νεβάδα» – Ποιος ήταν ο Ντένις Χοφ [εικόνες]

Εκλέχθηκε αν και πεθαμένος ο «νταβατζής της Νεβάδα» - Ποιος ήταν ο Ντένις Χοφ [εικόνες]

Ο διάσημος επιχειρηματίας Ντένις Χοφ που στήριξε όλη του την δράση στους οίκους ανοχής πέθανε σε ηλικία 72 ετών στις 16 Οκτωβρίου μετά από ένα διήμερο ξέφρενο πάρτι στον οίκο ανοχής που διατηρούσε στη Νεβάδα.

Μάλιστα παρά τον θάνατό του και το γεγονός ότι υπήρχαν ταμπέλες ότι είναι νεκρός το όνομα του Ντένις Χοφ δεν σβήστηκε από τα ψηφοδέλτια και έτσι κατάφερε να κερδίσει όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ την αντίπαλό του Λέσια Ρομανόφ στις εκλογές για το τοπικό κοινοβούλιο της Νεβάδα.

Τώρα, η θέση στο τοπικό κοινοβούλιο θα κηρυχθεί χηρεύουσα, αφού ο νικητής είναι νεκρός και ο Επίτροπος της Επαρχίας θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ο Χοφ μέχρι πρότινος ήταν γνωστός ως ο ιδιοκτήτης επτά οίκων ανοχής, ενός στριπτιζάδικου αλλά και ως συγγραφέας της μπεστ σέλερ αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Η τέχνη του Νταβατζή», όμως με την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία έκανε άνοιγμα στην πολιτική.

Μάλιστα η εκστρατεία του είχε τίτλο «ο Τραμπ του Παράμπ», με τη λέξη «Παράμπ» να είναι το όνομα μιας ανεξάρτητης κοινότητας των 36.000 κατοίκων της Νεβάδα. Εκείνος κατάφερε ωστόσο να εξασφαλίσει τη στήριξη των Ευαγγελιστών της περιοχής, πράγμα που του δίνει σημαντικό προβάδισμα απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Μάλιστα παρά τις διαφωνίες του, ο τοπικός πάστορας ανέφερε σε δηλώσεις του στο Reuters ότι ο Χοφ έχει το «καλό στην ψυχή του» και πως εάν εκλεγεί θα προστατεύσει τα θρησκευτικά δικαιώματα των πολιτών.

Ο ίδιος ο Χοφ από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα στις δημόσιες τοποθετήσεις του «πουλάει» πάνω-κάτω την ίδια εικόνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο: «Είμαι κάπως πλούσιος, κάπως γνωστός και με περιτριγυρίζουν ωραίες γκόμενες. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λένε οι άλλοι για μένα».

Σε άλλες του δηλώσεις, σε ντοκιμαντέρ που έγινε για την περίπτωσή του, υπογράμμισε: «Αυτό είναι πραγματικά το κίνημα του Τραμπ. Οι άνθρωποι αφήνουν στην άκρη για μια στιγμή τις ηθικές τους πεποιθήσεις, τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, μόνο και μόνο για να μπει κάποιος έντιμος σε δημόσιο αξίωμα. Ο Τραμπ είναι ο πρωτοπόρος, είναι ο Χριστόφορος Κολόμβος της έντιμης πολιτικής»

Πολλοί είπαν ότι ο Χοφ να ενδιαφέρθηκε για την πολιτική επειδή το επόμενο διάστημα οι πολίτες της Νεβάδα θα κληθούν να αποφασίσουν αν η πορνεία θα είναι νόμιμη σε δυο κομητείες στις οποίες ο ίδιος διατηρούσε τους οίκους ανοχής του.

«Κάθε οίκος εξυπηρετεί από 50 μέχρι 100 άτομα την ημέρα» σχολιάζει ο άντρας που έχει επισκεφθεί το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2012 για να μιλήσει για την αγορά του. «Πήγα στο πιο παλιό πανεπιστήμιο του κόσμου για να μιλήσω στο πιο παλιό πανεπιστήμιο του κόσμου» είπε στην Washington Post.

Στις επιχειρήσεις του μετρούσε εννιά οίκοι ανοχής και ένα στριπτιτζάδικο. Τα κορίτσια του είναι έτοιμα να πέσουν στον κόσμο της δημοτικότητας για χάρη του αφού είναι και το οπλοστάσιο του στα social media που μακιαβελικά χρησιμοποιεί για την προώθηση του ονόματος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ