Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ: Αυτό είναι το «νησί των οργίων»

Σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ: Αυτό είναι το «νησί των οργίων»

Ένα αμφιλεγόμενο τετραήμερο σεξ-πάρτι, το οποίο προσφέρει «απεριόριστα» ναρκωτικά, ποτό και γυναίκες, κάνει την επιστροφή του μετά από κύμα διαμαρτυρίας που ξέσπασε πέρσι.

Το Sex Island υπόσχεται δύο γυναίκες για κάθε άνδρα, πολυτελή γιοτ πάρτι και “εκπλήξεις” για 5.000 λίρες περίπου.

Το 4ήμερο θα λάβει χώρα σε ένα “φιλικό προς τα ναρκωτικά” ιδιωτικό νησί της Καραϊβικής, όπου οι άνδρες μπορούν να έχουν «απεριόριστο σεξ», να ανταλλάσσουν εταίρους και να εκπληρώνουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους, ενώ ζουν «σαν εκατομμυριούχος», λένε οι διοργανωτές.

Η εκδήλωση του περασμένου έτους προκάλεσε ένταση, με χαρακτηρισμούς όπως «αηδιαστικό» και «ανατριχιαστικό» και ζητώντας τη διερεύνηση πιθανών εγκλημάτων.

Μετά από τις αντιδράσεις, οι διοργανωτές της Good Girls Co μετακίνησαν την «ηδονιστική απόδραση», σε μια νέα τοποθεσία για λόγους ασφάλειας.

Οι διοργανωτές της φετινής εκδήλωσης έχουν αρνηθεί αξιώσεις σχετικά με την εμπορία ανθρώπων, υποστηρίζοντας ότι η εκδήλωση είναι νόμιμη στην ανώνυμη χώρα όπου κρατείται, και όλες οι γυναίκες που συμμετέχουν “το κάνουν με ελεύθερη βούληση” και είναι άνω των 18 ετών.

Δεν έχουν αποκαλύψει την τοποθεσία του νησιού, αλλά οι πρόσφατες θέσεις κοινωνικών μέσων περιλαμβάνουν τα hashtags #Caribbean και #Colombia.

Η ιστοσελίδα του Sex Island αναφέρει ότι οι 60 γυναίκες είναι εκεί μόνο για να “ευχαριστήσουν” τους άνδρες και να κάνουν τον καθένα να αισθάνεται “σαν βασιλιάς” – και οι πελάτες δεν πρέπει να φοβούνται να συλληφθούν ή να απελαθούν.

Αναφέρει ότι όλες οι γυναίκες έχουν δοκιμαστεί και είναι “υγιείς σχετικά με οποιαδήποτε σεξουαλική νόσο”.

Με την υπόσχεση του “πάρτι της ζωής σας”, κάθε εισιτήριο στον “παράδεισο του σεξ” καλύπτει μια απεριόριστη προμήθεια προφυλακτικών, ποτού και γευμάτων από τις 14-17 Δεκεμβρίου.

Ο ιστότοπος του Sex Island λέει: “Όλα τα κορίτσια είναι εδώ για να σας ευχαριστήσουν και να σας κάνουν να νιώσετε σαν βασιλιάς, αν έχετε κάποια ιδιαίτερη φαντασίωση, βεβαιωθείτε ότι θα ενημερώσετε τον οικοδεσπότη ή τα κορίτσια και θα φροντίσουν να γίνει πραγματικότητα.

Υπάρχουν 30 εισιτήρια για 30 άτομα, κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει την συνοδεία των 2 όμορφων κοριτσιών κάθε μέρα για απεριόριστο αριθμό σεξ στις 4 ημέρες του ταξιδιού.

Ένα διαφημιστικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών στο YouTube παρουσιάζει έναν νεαρό άνδρα που παίρνει λεωφορείο από το αεροδρόμιο πριν επιβιβαστεί σε πλοίο που έχει νηολογηθεί από τον Παναμά και είναι γεμάτο με γυναίκες που φορούν μπικίνι που λικνίζονται με τη μουσική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος βρίσκονται οι Λειψοί και οι «πράσινες» πρωτοβουλίες του δήμου και των κατοίκων Δυο μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Βρετανική...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πετάμε πάνω από ένα νησί του Αργοσαρωνικού που περιβάλλεται από μυστήριο και από ομορφιά. Πετάμε πάνω από το νησί Μετώπη που βρίσκεται ανάμεσα στην...

LIFESTYLE

Ο Μάνος Τσαγκαράκης είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση σε ηλικία 10 ετών και πλέον επέστρεψε στη δραματική σειρά του «Alpha». Πριν 11 χρόνια, το «Νησί»...

ΔΙΕΘΝΗ

Μια ομάδα ερευνητών από τη Δανία ανακάλυψε…κατά λάθος το πιθανώς βορειότερο νησί του πλανήτη μας, στα ανοιχτά της Γροιλανδίας. Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο...