Αμετανόητος ο Πολάκης για το μακάβριο χιούμορ του για τους νεκρούς στο Μάτι

Αμετανόητος ο Πολάκης για το μακάβριο χιούμορ του για τους νεκρούς στο Μάτι

Ο Παύλος Πολάκης δεν συνηθίζει να ζητάει συγνώμη όταν πέφτει σε ατοπήματα και αυτό έκανε και μετά τον σάλο που προκάλεσε το μακάβριο χιούμορ του σχετικά με τους 31, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια ενώ υπάρχουν και 99 νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι.

Με νέα του ανάρτηση για το θέμα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται στη ΝΔ για «γκαιμπελισμό» και τα ΜΜΕ για «τυμβωρυχία» με τους νεκρούς στο Μάτι λέγοντας ότι «Λόγω δουλειάς, αξιών και ανατροφής, ξέρω από θάνατο και τον σέβομαι».

Διαβάστε την τελευταία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Θμίζουμε ότι ο Παύλος Πολάκης σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την κριτική των ΜΜΕ εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής με τη διαπίστωση ότι «μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη»

Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook:

Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;;;;;
Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!!
Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;
Υγ.Τα οςα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;;
Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη …..

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει «αστειάκια» ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για τις φωτιές στην Καλιφόρνια και την φωτιά στο Μάτι, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία. Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης.