Τον Απόστολο Γκλέτσο στηρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ. στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Τον Απόστολο Γκλέτσο στηρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ. στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Με τους ΑΝ.ΕΛ θα συμπορευτεί ο Απόστολος Γκλέτσος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και όπως είπε το ψηφοδέλτιο του θα απαρτίζεται από πρόσωπα που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους.

«Κάθε τέτοια στήριξη είναι για εμάς το ζητούμενο. Γιατί είμαστε ενωτικοί και έχουμε ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο της Βουλής» σχολίασε ο νυν δήμαρχος Στυλίδας, μιλώντας τη στήριξή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σε ό,τι αφορά το υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο της παράταξής του -ονομάζεται Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση- ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι «στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, θα δείτε την ανθρωπογεωγραφία μας. Είναι από διάφορους χώρους».

Σε ερώτηση για  το πώς είναι ένας αριστερός να στηρίζεται από ένα συντηρητικό κόμμα όπως οι ΑΝ.ΕΛ. ο κ. Γκλέτσος τόνισε ότι «παραμένω αριστερός στο πως διάγω την καθημερινότητά μου, τον βίο μου. Κατά τα άλλα, είδαμε ότι όταν πρέπει να διοικηθεί ένα κράτος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε».