Ο Σκουρλέτης «φωτογράφισε» τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Ο Σκουρλέτης «φωτογράφισε» τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

ӵ�񟡳破粠ʥ�骞򠅰鴱ﰞ򠴯�щƁ 쥠蝬ᠴ筠ԯ𩪞 u�糧, �ܢ⡴9 ̡/�18. (EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Τον υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο «φωτογράφισε» ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 είπε: «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του σώματος επιθεώρησης εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη. Το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη σημείωσε: «Αν αξιολογήσω την υποψηφιότητά του από τις πρώτες του τοποθετήσεις είναι μια υποψηφιότητα εχθρική ως προς την αυτοδιοίκηση καθώς το πρώτο που δήλωσε είναι ότι θα ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες καθαριότητας».