Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Με αυτόν είναι σε σχέση – Το αποκάλυψε η ίδια

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» η Δόμνα Μιχαηλίδου, υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς στις προσεχείς εκλογές.

Σε αυτήν, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μίλησε για όλα, μεταξύ των οποίων και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι τους τελευταίους μήνες διατηρεί δεσμό με τον καλύτερο φίλο της.

«Θα ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια»

Σε σχετική ερώτηση που της έγινε για το εάν θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε: «Ναι. Μάλιστα, επειδή είμαι μοναχοπαίδι και είναι δύσκολο να είσαι μοναχοπαίδι. Θα ήθελα να έχω περισσότερα από ένα παιδιά. Δεν κρύβω ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά και την αναδοχή, ενός λίγο μεγαλύτερου παιδιού, στην ηλικία του δημοτικού. Έχοντας ζήσει με αρκετά παιδιά, ειδικά της δομής του Αγίου Ανδρέα, έχω βιώσει την ανάγκη που έχουν για οικογενειακό πλαίσιο».

Την ίδια ώρα, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε: «Είμαι καλά. Εδώ και λίγους μήνες, έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια». Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μιχαηλίδου πριν από μερικούς μήνες είχε εμφανιστεί στις κερκίδες του ΣΕΦ στο πλευρό του ψυχίατρου, Λεωνή Μιχαηλίδου.

«Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι όμως πολύ δοτική, πλημμυρίζω στο συναίσθημα, στο τι μπορώ να δώσω και τι μπορώ να οργανώσω για τον άλλον. Ταυτόχρονα, είμαι εξαντλητικά απαιτητική», σημείωσε η ίδια απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ ρωτήθηκε και για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια από τώρα.

«Δεν ξέρω, δεν βάζω στόχους. Σίγουρα θα ήθελα σε δέκα χρόνια να έχω οικογένεια και να είναι και η μητέρα μου καλά για να τη χαρεί. Στη δική μου ζωή πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε η γιαγιά μου, η μητέρα της μαμάς μου. Ήταν Σμυρνιά και ένας πολύ καλός και γλυκός άνθρωπος. Αν λοιπόν αποκτήσω παιδιά, δεν θεωρώ πως η συνύπαρξη τους με τη μητέρα μου θα κάνει καλό μόνο σε εκείνη. Θα κάνει καλό και στα ίδια τα παιδιά. Εγώ μεγάλωσα και με τη γιαγιά μου κι αυτό με έκανε καλύτερο άνθρωπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά τη χθεσινή παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος παραμένει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην 9η διεθνή διάσκεψη «Our Ocean Conference» μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (16/4) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, που σκοτώθηκε το πρωί της Τρίτης...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, στον όρμο του Φαλήρου, το πλοίο «Typhoon», το οποίο από το 2019 έχει απομακρύνει απόβλητα από όλες τις...