Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το άνοιγμα της κάλπης των εκλογών 2023, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ετοιμάζονται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ψηφίσει στις 12:00 στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 361 ΕΤ, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς (Ολυμπιονικών 2 & Πλατεία Πολιτείας).

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09:30 στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4, Κυψέλη, Αθήνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10:00 στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο 195 ΕΤ, στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, (Κανάρη 40).

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1072 ΕΤ, στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου (Αχιλλέως 34).

Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στο 375 ΕΤ, που βρίσκεται στο 1ο δημοτικό σχολείο Παναοράματος της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα (25/4) ότι συναντήθηκε στο Κίεβο με τον Βρετανό υπουργό Οικονομικών Τζέρεμι Χαντ και έκανε έκκληση για αυστηροποίηση...

ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από το συναρπαστικό ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους κι αφού έτυχε παντού ενθουσιώδους υποδοχής, ήρθε η ώρα να...

ΔΙΕΘΝΗ

Η ανώτερη συντονίστρια ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ για τη Γάζα, Ζίγκριντ Κάαχ, ενημέρωσε χθες Τετάρτη τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας για την κατάσταση στην...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον πρωθυπουργό, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με ανακοίνωσή του. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης...