Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ποδοσφαιριστές πήγαν με ψαρoκάικα στο γήπεδο

Μέχρι και βάρκες «επιστράτευσαν» ποδοσφαιριστές της Κύθνου προκειμένου να πάνε στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην… Σέριφο.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κύθνου ταξίδεψε με ψαροκάικα για τον προγραμματισμένο αγώνα στην Σέριφο, διότι δεν τον βόλευαν τα δρομολόγια του πλοίου.

Βέβαια για να φτάσουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν με την ομάδα «Μαρπησσαϊκό» Πάρου δεν τους χρειάστηκαν μόνο οι βάρκες, καθώς μόλις έφτασαν στο βόρειο τμήμα της Σερίφου, στην συνέχεια πήραν αμάξια για να φτάσουν στο γήπεδο.

Οπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ του το cyclades24.gr, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων είναι το πιο… δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο, καθώς οι αθλητές κάθε φορά για να φτάσουν στον προορισμό τους περνούν και μία καινούργια περιπέτεια.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κύθνου ταξίδεψε με καΐκια για τον προγραμματισμένο αγώνα στην Σέριφο, διότι δεν τον βόλευαν τα δρομολόγια του πλοίου.Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κύθνου ταξίδεψε με καΐκια για τον προγραμματισμένο αγώνα στην Σέριφο, διότι δεν τον βόλευαν τα δρομολόγια του πλοίου.

Πότε το απαγορευτικό και οι βλάβες των πλοίων και πότε τα ανύπαρκτα δρομολόγια έχουν ως αποτέλεσμα οι ομάδες να μην ξέρουν πώς θα φτάσουν κάθε φορά σε κάποιο γήπεδο.

Για την ιστορία πάντως ο ΑΠΣ Κύθνου παρά την περιπέτεια κέρδισε 3-1 τον Μαρπησσαϊκό Πάρου, κάνοντας την νίκη να μοιάζει ακόμη πιο μεγάλη.