Connect with us

Hi, what are you looking for?

SPORTS

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανθηραϊκού ο Σκέντζος

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανθηραϊκού ο Σκέντζος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανθηραϊκού αποτελεί ο Ανδρέας Σκέντζος καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας.

Στην ανακοίνωση της ομάδας τονίζεται πως «ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ομάδας :

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Ανδρέα Σκέντζο αποφασίστηκε η κοινή συνεναίση λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ανδρέας Σκέντζος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας στις 6 Δεκεμβρίου του 2017 και κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας σε 17 αγώνες πρωταθλήματος σημειώνοντας 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. : Συγχαρητήρια στην Κ.14 του Πανθηραϊκού Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Οργανισμού συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική...

SPORTS

Ο Στέλιος Κοζανίδης είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Σκέντζο,στον πάγκο του Πανθηραικού.

SPORTS

Μπορεί ο Πανθηραϊκός να μην τα πήγε καλά στην 2η αγωνιστική στο Περιστέρι, ευελπιστεί ωστόσο την επόμενη αγωνιστική να πάρει τους τρεις βαθμούς της...

SPORTS

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα έκανε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία η Θύελλα Καμαρίου, καθώς για τη 2η αγωνιστική επικράτησε του Χαραυγιακού στο Καμάρι με σκορ 3-1.