Connect with us

Hi, what are you looking for?

SPORTS

ΑΟ Θήρας – Άρης το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ

Το Σάββατο ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, για την 2η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν για sold out!

Λίγο το.. πολύ μεγάλο διπλό του Άρη στο «Μελίνα Μερκούρη» επί του Ολυμπιακού, λίγο τα όσα διαδραματίστηκαν.. πέρυσι στην Θεσσαλονίκη, το ενδιαφέρον των φίλων του ΑΟ Θήρας για τον συγκεκριμένο αγώνα, είναι πολύ μεγάλο.

Παραδοσιακά, οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια έχουν χαρακτήρα ντέρμπι, οπότε η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου για να ενισχύσουν την ομάδα είναι αναγκαία.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας νίκες στην προηγούμενη (1η) αγωνιστική. Ο ΑΟ Θήρας νίκησε τους Μακεδόνες, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Άρης που επικράτησε του Ολυμπιακού στο τάι μπρέικ.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 | Είσοδος: 10 ευρώ, δωρεάν για τα παιδιά

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική, το Σάββατο 3/11 στις 17:00 ο Αίας Ευόσμου υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στις 19:00 η Κόρινθος τον Ηλυσιακό και η Θέτιδα το Μαρκόπουλο. Στις 20:00 θα γίνει το παιχνίδι μεταξύ Πορφύρα και Ηλιούπολης, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 4/11 με την αναμέτρηση Μακεδόνων-Πανναξιακού στις 19:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Θήρας: «Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας» Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο ΑΟ Θήρας έφυγε με το τρίποντο από το PAOK Sports Arena και είναι πλέον στο -3 από την κορυφή και στο +3 από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο ΑΟ Θήρας έκανε την αρχή στις μεταγραφικές κινήσεις του μετά την πρόσληψη του Ματέο Φρέσκι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανακοίνωσε τη Νατάλια Σίλβα, την 28...

ΕΛΛΑΔΑ

Οι επιστήμονες που χειρίζονται το HiRISE (High Resolution Imaging Science Experiment), το οποίο κάνει κύκλους γύρω από τον Άρη από το 2006, δημοσίευσαν μια...