Connect with us

Hi, what are you looking for?

SPORTS

Ο Πανθηραϊκός καλεί σε στήριξη από τον κόσμο του

Ο Πανθηραϊκός καλεί σε στήριξη από τον κόσμο του

Μπορεί ο Πανθηραϊκός να μην τα πήγε καλά στην 2η αγωνιστική στο Περιστέρι, ευελπιστεί ωστόσο την επόμενη αγωνιστική να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η διοίκηση της ομάδας από την Σαντορίνη απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Ηλυσιακό, που είναι και το πρώτο εντός έδρας για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον Ηλυσιακό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

Καλούμε τους φιλάθλους του νησιού μας να σταθούν όπως πάντα στο πλευρό της ομάδας μας, στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας σε αυτό το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. : Συγχαρητήρια στην Κ.14 του Πανθηραϊκού Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Οργανισμού συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική...

SPORTS

Ο Στέλιος Κοζανίδης είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Σκέντζο,στον πάγκο του Πανθηραικού.

SPORTS

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανθηραϊκού αποτελεί ο Ανδρέας Σκέντζος καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας.

SPORTS

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα έκανε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία η Θύελλα Καμαρίου, καθώς για τη 2η αγωνιστική επικράτησε του Χαραυγιακού στο Καμάρι με σκορ 3-1.