Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Στίγκας σε Λιάγκα: «Είναι ωραία εικόνα να φιλιούνται δύο άντρες;»

«Είναι πρέπον δύο άντρες ή δυο γυναίκες να παντρεύονται; Το να συμβιώνουν είναι δικό τους θέμα και ιδιωτική υπόθεση του καθενός», λέει ο Βασίλης Στίγκας.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν σήμερα ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Θα έχει πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση το νομοσχέδιο. Εμείς θα το καταψηφίσουμε. Ο κύριος Μητσοτάκης θα περάσει σε δεύτερο χρόνο και την τεκνοθεσία. Η ελληνική κοινωνία δεν θα δεχθεί ποτέ τέτοιες αλλοιώσεις στις αξίες του έθνους μας. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε απόλυτα ίσοι», είπε αρχικά ο Βασίλης Στίγκας.

Γ.Λ.: Αν εγώ, κύριε Στίγκα μου, ερωτευτώ εσάς κι εσείς εμένα, γιατί η Πολιτεία να μη μας δώσει το δικαίωμα να παντρευτούμε; Όχι με θρησκευτικό, με πολιτικό.

Β.ΣΤ.: Είναι πρέπον δύο άντρες ή δυο γυναίκες να παντρεύονται; Το να συμβιώνουν είναι δικό τους θέμα και ιδιωτική υπόθεση του καθενός. Εμείς ως Σπαρτιάτες κι εγώ προσωπικά δεν κατακρίνουμε κανέναν ομοφυλόφιλο. Εμείς δεν είμαστε Βελόπουλος που χρησιμοποίησε αυτά τα αίσχη προχθές.

Ο Βασίλης Στίγκας είπε στη συνέχεια: «Είναι θέμα ηθικής και οπτικής. Δεν είναι ενοχλητικό να βλέπουμε δυο άντρες χέρι χέρι ή δυο γυναίκες; Εμένα με ενοχλεί. Και όχι μόνο εμένα, αλλά όλη την ελληνική κοινωνία».

Γ.Λ.: Εσείς γιατί να φιλιέστε με τη γυναίκα σας και αυτός να μη φιλιέται με τον άντρα του;

Β.ΣΤ.: Γιατί είναι το φυσιολογικό, πώς θα γίνεται τώρα;

Γ.Λ.: Τι πάει να πει φυσιολογικό μωρέ τώρα; Φυσιολογικό είναι αυτό που ο καθένας αγαπάει.

Β.ΣΤ.: Δεν είναι έτσι! Είναι ωραία εικόνα αυτή;

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στον Πειραιά τόνισε, ότι «Με το Κ.Κ.Ε υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τη δεδομένη πολιτική βούληση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει και να προωθήσει έμπρακτα την υγιή επιχειρηματικότητα εξέφρασε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας,...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών επικέντρωσε την κριτική του στην κυβέρνηση ο Στέφανος Κασσελάκης από το Κιλκίς όπου περιοδεύει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου την Κλινική Χεριού – Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου, του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, που ανακαινίστηκε πρόσφατα,...