Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Δύο συνεδριάσεις τη Δευτέρα 3 Απριλίου

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί στις 03/04/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00μ.μ, η οποία θα γίνει μεικτή, διά ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη με την εφαρμογή της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr, με τα παρακάτω  θέματα  ημερήσιας διάταξης:

  1. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την Μ.Π.Ε. που αφορά: «Έργα Ανάπτυξης λιμένα Νάξου», κατόπιν της υπ’ αρ. πρωτ. 571679/21-11-2022 απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  2. Έγκριση τεχνικού προγράμματος Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων έτους 2023.
  3. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Δ/νσης Περιβάλλοντος.
  4. Έγκριση προγράμματος τουριστικής προβολής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων έτους 2023.
  5. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Αγωγός Μεταφοράς Ακαθάρτων Τ.Κ. Σαγκρίου – Βίβλου».
  6. Έγκριση μετάθεσης χρόνου παράδοσης υλικών προμήθειας για το έργο: «Βρεφονηπιακός Σταθμός Φιλωτίου Νάξου», Υποέργο 3: «Εξοπλισμός Επίπλωσης», Υποέργο 4: «Έπιπλα Ύπνου».
  7. Έγκριση μετάθεσης χρόνου παράδοσης υλικών προμήθειας για το έργο: «Βρεφονηπιακός Σταθμός Φιλωτίου Νάξου», Υποέργο 6: «Είδη ιματισμού».
  8. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
  9. Κλείσιμο αδρανούς τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην Εθνική Τράπεζα.
  10. Παραχώρηση ή μη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, στην Esolnet Hellas ΕΠΕ, για τη διεξαγωγή εξετάσεων.
  11. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της πρώην Σχολής Ουρσουλινών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων  πολιτιστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα.
  12. Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της πρώην Σχολής Ουρσουλινών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
  13. Έγκριση ή μη παραχώρησης του Δ.Α.Κ. Νάξου για τη διεξαγωγή αγώνων στίβου επιπέδου 2,3,4,5 στην Ένωση Αθλητικών Συλλόγων (Ε.Α.Σ.) Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων.
  14. Έγκριση ή μη κοπής και απομάκρυνσης δέντρου στη Κοινότητα Μελάνων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (υπ’ αρ. 7/2023 απόφαση Ε.Π.Ζ.).
  15. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 7/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του προϋπολογισμού και του  Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης  οικονομικού έτους 2023, της επιχείρησης.
  16. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 6/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2023, της επιχείρησης.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 03 Απριλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ, η οποία θα γίνει μεικτή, διά ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη με την εφαρμογή της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr, με το παρακάτω  θέμα  ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως  του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, διαχειριστικής χρήσεως 2021.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Η Πρώτη Ανάσταση – Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην | Σείστηκε η Μητρόπολη! (pics – vid) Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο το πρωί, έγινε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διάλεξαν την Μύκονο για να περάσουν το φετινό Πάσχα. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε...

ΕΛΛΑΔΑ

Πλήθος πιστών παρακολούθησαν και φέτος την ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και την περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο. Πρόκειται για ένα έθιμο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (vid) Πλήθος πιστών παρακολούθησαν και φέτος την ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και την...