Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

STAN: Ο νησιώτικος γάμος, η καλλονή νύφη και ο χορός του Ιερέα την ώρα του μυστηρίου

STAN: Ο νησιώτικος γάμος, η καλλονή νύφη και ο χορός του Ιερέα την ώρα του μυστηρίου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Stan με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βέρα Σωτηροπούλου, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο 36χρονος τραγουδιστής και η πανέμορφη 27χρονη δικηγόρος παντρεύτηκαν στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του Stan, παρουσία συγγενών μαι λίγων καλών φίλων. Κουμπάροι ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτη του Stan, Βασίλης Πέτρου, και η φίλη της Βέρας, Παρύσατις Κατηρίδου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ιωάννη Δέτη στην περιοχή Μοναστήρι, με φόντο την θάλασσα, και όλα κινήθηκαν στους τόνους του λευκού, από τον στολισμό της εκκλησίας μέχρι το γαμπριάτικο κοστούμι.

Την άφιξη τόσο του γαμπρού όσο και της νύφης στο γραφικό εκκλησάκι συνόδευσαν μουσικοί που έπαιξαν παραδοσιακές γαμήλιες μελωδίες. Όταν ο Stan αντίκρυσε την Βέρα Σωτηροπούλου στην είσοδο του ναού, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

Έχοντας στο πλάι του τους γονείς του, Δημήτρη και Στέλλα Αντιπαριώτη, ο τραγουδιστής δάκρυσε και στην συνέχεια αγκάλιασε και φίλησε την σύντροφό του που έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.

Το ζευγάρι χαμογελούσε και απολάμβανε κάθε στιγμή της τελετής. Οι δυο τους κρατιόντουσαν χέρι-χέρι και αντάλλασσαν βλέμματα χαράς και αγάπης.

Στα highlight του μυστηρίου ήταν ο χορός ενός από τους ιερείς κατά την διάρκεια του Ησαΐα Χόρευε!

Μετά την γαμήλια τελετή, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο ξενοδοχείο Margarita στον Αμπελά, την επιχείρηση των γονιών του τραγουδιστή.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην Πάρο το 1ο Φεστιβάλ Αθλητικής Ρομποτικής MRC Junior για το 2024!   Το 1ο φεστιβάλ Αθλητικής Ρομποτικής στις Κυκλάδες MRC Junior (Minoan Robotsports Competition) του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα ταξίδια του στα νερά του Αιγαίου ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταχύπλοο της Sea Jets, Champion Jet 3, το οποίο αποκτήθηκε το 2023 από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια – Η «Ελένη» στον μαγικό κόσμο των μικρών ανατολικών Κυκλάδων Η εκπομπή του Mega, «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη και ο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δημιουργήθηκε Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Θήρας για την Στελέχωση και την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η...