Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

STAN: Ο νησιώτικος γάμος, η καλλονή νύφη και ο χορός του Ιερέα την ώρα του μυστηρίου

STAN: Ο νησιώτικος γάμος, η καλλονή νύφη και ο χορός του Ιερέα την ώρα του μυστηρίου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Stan με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βέρα Σωτηροπούλου, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο 36χρονος τραγουδιστής και η πανέμορφη 27χρονη δικηγόρος παντρεύτηκαν στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του Stan, παρουσία συγγενών μαι λίγων καλών φίλων. Κουμπάροι ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτη του Stan, Βασίλης Πέτρου, και η φίλη της Βέρας, Παρύσατις Κατηρίδου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ιωάννη Δέτη στην περιοχή Μοναστήρι, με φόντο την θάλασσα, και όλα κινήθηκαν στους τόνους του λευκού, από τον στολισμό της εκκλησίας μέχρι το γαμπριάτικο κοστούμι.

Την άφιξη τόσο του γαμπρού όσο και της νύφης στο γραφικό εκκλησάκι συνόδευσαν μουσικοί που έπαιξαν παραδοσιακές γαμήλιες μελωδίες. Όταν ο Stan αντίκρυσε την Βέρα Σωτηροπούλου στην είσοδο του ναού, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

Έχοντας στο πλάι του τους γονείς του, Δημήτρη και Στέλλα Αντιπαριώτη, ο τραγουδιστής δάκρυσε και στην συνέχεια αγκάλιασε και φίλησε την σύντροφό του που έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.

Το ζευγάρι χαμογελούσε και απολάμβανε κάθε στιγμή της τελετής. Οι δυο τους κρατιόντουσαν χέρι-χέρι και αντάλλασσαν βλέμματα χαράς και αγάπης.

Στα highlight του μυστηρίου ήταν ο χορός ενός από τους ιερείς κατά την διάρκεια του Ησαΐα Χόρευε!

Μετά την γαμήλια τελετή, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο ξενοδοχείο Margarita στον Αμπελά, την επιχείρηση των γονιών του τραγουδιστή.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, εντάχθηκε το έργο  «Δήλος – Ανοιχτό μουσείο. Παρεμβάσεις αναβάθμισης στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο –...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο το 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο – Ενημέρωση του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί στο νησί μας τον...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα (Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου) στις 21:50, στην ευθεία Φηρών Πύργου της Σαντορίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του santonews.gr, που...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης με στόχο την πρώιμη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και...