Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Φωταγωγήθηκε το δέντρο και γέμισε με παιδικά χαμόγελα ένα ολόκληρο νησί

Νάξος: Φωταγωγήθηκε το δέντρο και γέμισε με παιδικά χαμόγελα ένα ολόκληρο νησί

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στη Νάξο, στην Πλατεία Πρωτοδικείου.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είχε απευθύνει κάλεσμα και ο κόσμος ανταποκρίθηκε.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μέτρησαν αντίστροφα και άνοιξαν και επίσημα τις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα συνεχιστούν από εδώ και στο εξής.

Το κρύο και το ψιλόβροχο δεν απέτρεψε τον κόσμο να γεμίσει την πλατεία.

Η Φιλαρμονική του Δήμου άνοιξε την εκδήλωση και εν συνεχεία το Αριάδνειο Ωδείο με τα δεκάδες παιδιά, “έντυσαν” με τη μουσική τους, τη βραδιά.

Σύντομες ομιλίες και ευχές από τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα, τον Έπαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννη Μαργαρίτη, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό και τον κ. Βαγγέλη Κατσαρά, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πολιτισμού, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά, ανέλαβε και τα καθήκοντα του παρουσιαστή.

Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που έχει στηθεί στην πλατεία Πρωτοδικείου άναψε από τον κ. Λιανό με δεκάδες βεγγαλικά, να κάνουν τη… νύχτα-μέρα.

Ο Δήμος Νάξου είχε προνοήσει φυσικά και για το απαραίτητο κέρασμα, με λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα και ρακόμελα, ενώ άπαντες ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης ΕΔΩ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τη βεβαιότητα του πως το ενδιαφέρον της Πολιτείας για τον Δήμο Τήνου και τις αναπτυξιακές του προοπτικές θα παραμείνει έντονο και αυξανόμενο τα επόμενα...