Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Φωταγωγήθηκε το δέντρο και γέμισε με παιδικά χαμόγελα ένα ολόκληρο νησί

Νάξος: Φωταγωγήθηκε το δέντρο και γέμισε με παιδικά χαμόγελα ένα ολόκληρο νησί

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στη Νάξο, στην Πλατεία Πρωτοδικείου.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είχε απευθύνει κάλεσμα και ο κόσμος ανταποκρίθηκε.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μέτρησαν αντίστροφα και άνοιξαν και επίσημα τις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα συνεχιστούν από εδώ και στο εξής.

Το κρύο και το ψιλόβροχο δεν απέτρεψε τον κόσμο να γεμίσει την πλατεία.

Η Φιλαρμονική του Δήμου άνοιξε την εκδήλωση και εν συνεχεία το Αριάδνειο Ωδείο με τα δεκάδες παιδιά, “έντυσαν” με τη μουσική τους, τη βραδιά.

Σύντομες ομιλίες και ευχές από τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα, τον Έπαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννη Μαργαρίτη, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό και τον κ. Βαγγέλη Κατσαρά, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πολιτισμού, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά, ανέλαβε και τα καθήκοντα του παρουσιαστή.

Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που έχει στηθεί στην πλατεία Πρωτοδικείου άναψε από τον κ. Λιανό με δεκάδες βεγγαλικά, να κάνουν τη… νύχτα-μέρα.

Ο Δήμος Νάξου είχε προνοήσει φυσικά και για το απαραίτητο κέρασμα, με λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα και ρακόμελα, ενώ άπαντες ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης ΕΔΩ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φως στη Μύκονο Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυκόνου το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πόλος έλξης στη Σέριφο ο Ματίας Αλμέιδα Στο νησί της Σερίφου βρίσκεται για το Πάσχα, Ματίας Αλμέιδα. Η προσωρινή διακοπή της Super League ήταν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο για το Πάσχα ο Σαντιάγκο Εσε – Οι φωτογραφίες με Θοδωρή Χαβδούλα και… Ζοάο Καρβάλιο Μετά τη νίκη επί της Αστον Βίλα...