Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μπάσκετ: Στην Elite League (Α2) ο ΑΟ Μυκόνου!

Μπάσκετ: Στην Elite League (Α2) ο ΑΟ Μυκόνου!

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον ΑΟ Μυκόνου και το μπάσκετ των Κυκλάδων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του basketa.gr, η ομάδα των Κυκλάδων εξασφάλισε μέσω wild card την συμμετοχή της στην Elite League, την δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία (παλαιότερα γνωστή ως Α2).

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟ Μυκόνου είχε χάσει την άνοδο στην Elite League στα μπαράζ απέναντι στον Πανιώνιο, ωστόσο τελικά θα βρεθεί σε αυτή την κατηγορία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που σωματείο μπάσκετ των Κυκλάδων θα βρεθεί τόσο ψηλά στις εθνικές κατηγορίες!

Αναλυτικά το δημοσίευμα του basketa.gr:

Όπως αναμενόταν δυο θα ήταν οι κερδισμένες ομάδες από τις συνολικά πέντε που είχαν αιτηθεί την άνοδο τους στην Elite League μέσω της διαδικασίας της wild card.

Και οι πέντε ομάδες ενημερώθηκαν διεξοδικά για το τι μέλλει γενέσθαι με το αίτημα τους, με τις δυο εντέλει να είναι αυτές που πανηγυρίζουν.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μύκονος κερδίζει μια ακόμη κατηγορία, και μέσα σε τρία χρόνια βρίσκεται από το τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων στην Elite League, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη εκπρόσωπο της περιοχής που ανεβαίνει σε τέτοια επίπεδο.

Μαζί με τον ΑΟΜ και ο Αίας Ευόσμου, ο οποίος παρότι υποβιβάστηκε μέσω των play out, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, κερδίζοντας την δεύτερη wild card.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την Παρασκευή 17/5 επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην Βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος. Στην επίσκεψη τους στο νοσοκομείο συναντήθηκαν με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...