Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μπάσκετ: Στην Elite League (Α2) ο ΑΟ Μυκόνου!

Μπάσκετ: Στην Elite League (Α2) ο ΑΟ Μυκόνου!

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον ΑΟ Μυκόνου και το μπάσκετ των Κυκλάδων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του basketa.gr, η ομάδα των Κυκλάδων εξασφάλισε μέσω wild card την συμμετοχή της στην Elite League, την δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία (παλαιότερα γνωστή ως Α2).

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟ Μυκόνου είχε χάσει την άνοδο στην Elite League στα μπαράζ απέναντι στον Πανιώνιο, ωστόσο τελικά θα βρεθεί σε αυτή την κατηγορία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που σωματείο μπάσκετ των Κυκλάδων θα βρεθεί τόσο ψηλά στις εθνικές κατηγορίες!

Αναλυτικά το δημοσίευμα του basketa.gr:

Όπως αναμενόταν δυο θα ήταν οι κερδισμένες ομάδες από τις συνολικά πέντε που είχαν αιτηθεί την άνοδο τους στην Elite League μέσω της διαδικασίας της wild card.

Και οι πέντε ομάδες ενημερώθηκαν διεξοδικά για το τι μέλλει γενέσθαι με το αίτημα τους, με τις δυο εντέλει να είναι αυτές που πανηγυρίζουν.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μύκονος κερδίζει μια ακόμη κατηγορία, και μέσα σε τρία χρόνια βρίσκεται από το τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων στην Elite League, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη εκπρόσωπο της περιοχής που ανεβαίνει σε τέτοια επίπεδο.

Μαζί με τον ΑΟΜ και ο Αίας Ευόσμου, ο οποίος παρότι υποβιβάστηκε μέσω των play out, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, κερδίζοντας την δεύτερη wild card.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου «Κούνιες» διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Ίου «Η Φοινίκη» την Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαϊου 2024 στην Ίο και παρακολούθησαν ντόπιοι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πειραματική Σκηνή “Δονούσα η εν Θεάτρω”: 18 και 19 Μαΐου το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» στη Δονούσα Θεατρική Παράσταση Με δύναμη από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδή 2χρονου παιδιού από την Τήνο στη Σύρο Την 08 Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη, το πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-609 της Λιμενικής Αρχής Τήνου, κατόπιν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Συνεδριάζει αύριο 9/5 η Δημοτική Επιτροπή – Η αύξηση των Δημοτικών Τελών στο επίκεντρο Αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου στις 12:00, θα συνεδριάσει η...