Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Συνεδριάζει αύριο 9/5 η Δημοτική Επιτροπή – Η αύξηση των Δημοτικών Τελών στο επίκεντρο

Νάξος: Συνεδριάζει αύριο 9/5 η Δημοτική Επιτροπή – Η αύξηση των Δημοτικών Τελών στο επίκεντρο

Αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου στις 12:00, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Το θέμα της αύξησης των δημοτικών τελών, είναι αυτό που αναμένεται να βρεθεί στο προσκήνιο, μία απόφαση που έχει παρθεί και από ότι φαίνεται θα πάρει το δρόμο της οριστικοποίησης.

Θυμίζουμε πως η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής δεν διεξήχθη την Πρωτομαγιά, όπου ήταν προγραμματισμένη, με την πέμβαση της Ένωσης Συνταξιούχων Νάξου και το ΠΑΜΕ.

Η πρόσκληση της συνεδρίασης για τη Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφέρει: 

Προς: Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 9η Μαΐου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00  που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Καθορισμός ελάχιστων αποστάσεων των θέσεων δραστηριοποίησης των πωλητών στο στάσιμο εμπόριο και ειδικότερων όρων και προϋποθέσεων δραστηριοποίησης στο πλανόδιο εμπόριο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4849/2021 από το έτος 2024 και εφεξής.

2. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθορισμού δημοτικών τελών ύδρευσης, άρδευσης αποχέτευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2024.

3. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθορισμού τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έτους 2024.

4. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθορισμού τελών και δικαιωμάτων Δημοτικών Κοιμητηρίων έτους 2024.

5. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθορισμού τελών αθλητισμού και πολιτισμού έτους 2024.

6. Μείωση –απαλλαγή δημοτικών τελών καθαριότητας , ηλεκτροφωτισμού και τελών ύδρευσης – αποχέτευσης για ειδικές κατηγορίες ευπαθών κοινωνικών ομάδων για το έτος 2024.

7. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ή μη προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής

8. Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων

9. Έγκριση αποδοχής κατανομών – επιχορηγήσεων

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Δημήτριος Αντ. Λιανός Δήμαρχος

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την Παρασκευή 17/5 επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην Βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος. Στην επίσκεψη τους στο νοσοκομείο συναντήθηκαν με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...