Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Άθικτο Honda S2000 με 198 km στο κοντέρ πάει για ρεκόρ σε δημοπρασία

Οι τιμές για τα μεταχειρισμένα Honda S2000 πλέον μόνο ανεβαίνουν. Ειδικά όταν πρόκειται για ειδικές εκδόσεις, ή για αυτοκίνητα με λίγα χιλιόμετρα στο κοντέρ τους. Βέβαια, το συγκεκριμένο, με μόλις 198 km στο ιστορικό του, μόνο μεταχειρισμένο δεν το λες. Είναι μάλιστα σπάνια έκδοση, εστιασμένη στην οδήγηση σε πίστα.

Είναι εν ολίγοις ένα από τα μόλις 699 S2000 CR (εκ του Club Racer) που έβγαλε η Honda από τη γραμμή παραγωγής, αποκλειστικά για την αμερικανική αγορά.

Εκτός από το αποκλειστικό κίτρινο χρώμα που βλέπετε, η έκδοση CR (μοντέλα του 2008-2009) είχε μεταξύ άλλων body kit με έντονα σπόιλερ στο αμάξωμα, μαύρο hard top, ενισχύσεις στο πλαίσιο, κοντύτερο επιλογέα κιβωτίου, πιο γρήγορη κρεμαγέρα, σπορ εξάτμιση, σκούρες ζάντες, πιο σφικτή ανάρτηση και φαρδύτερα πίσω ελαστικά της Bridgestone.

Στο εσωτερικό, υπήρχαν επενδύσεις από αλκαντάρα σε συνδυασμό κίτρινου-μαύρου, απομίμηση ανθρακονήματος και shift light που ενημέρωνε τον οδηγό όταν το μοτέρ πλησίαζε στον κόφτη.

Ο κινητήρας δεν είχε αλλαγές. Πρόκειται για τον ατμοσφαιρικό 2.2 VTEC που κινούσε τις αμερικανικές εκδόσεις και απέδιδε 240 ίππους και 220 Nm ροπή. Φυσικά, η κίνηση μεταδιδόταν στους πίσω μόνο τροχούς.

Το συγκεκριμένο S2000 CR έχει βγει σε online δημοπρασία από το Bring A Trailer στις ΗΠΑ, με την αξία του να έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 105.000 ευρώ! Αν κληρονομήσατε πρόσφατα πλούσιο θείο και σας μπαίνουν ιδέες, λάβετε υπόψη πως η δημοπρασία λήγει αύριο Μεγάλο Σάββατο.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι Σωκράτης Τσολακίδης και Γιώργος Πολυζώης με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale, «κουβαλώντας» τον...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ξεχωριστό για το μοναδικό του design, με μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα που παραπέμπει σε γλυπτό, σε συνδυασμό με την απόλυτη ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και δυναμισμού,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτό θα συμβεί σε πρώτη φάση για τα νέα μοντέλα παραγωγής από το οικονομικό έτος 2024 και μετά, ενώ σκοπεύει να ολοκληρώσει την πλήρη...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην παγκοσμιοποίηση η διαφορά του καταναλωτικού ψυχισμού σε δύο διαφορετικούς κόσμους, όπως είναι η Ευρώπη με την Κίνα, αποδεικνύεται ίσως περισσότερο από καθετί άλλο...