Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford αποκαλύπτει το εντελώς νέο, πλήρως ηλεκτρικό E-Transit Custom

Με το εντελώς νέο, αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, η Ford πραγματοποιεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μετασχηματισμού για τη μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση.

Ακολουθώντας τα βήματα του ηλεκτρικού E-Transit του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε φέτος το Μάρτιο – το πρώτο από τα τέσσερα ακόμα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα που η Ford Pro θα παρουσιάσει μέχρι το 2024 – το E-Transit Custom φέρνει την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Ford Pro στην κατηγορία van ενός τόνου.

Ο αμιγώς ηλεκτρικός διάδοχος του van με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη* θα υποστηρίζεται από το λογισμικό, τις λύσεις φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης της Ford Pro μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας που θα συμβάλει στην αύξηση του παραγωγικού χρόνου και στη μείωση των λειτουργικών δαπανών του επαγγελματία ή της επιχείρησης.

Πέρα από το δυναμικό, νέο στυλ , η αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική του E-Transit Custom στοχεύει σε αυτονομία έως και 380 km, προσφέροντας ταυτόχρονα ταχεία φόρτιση DC, πλήρη ικανότητα ρυμούλκησης και προηγμένες τεχνολογίες για συνεχή συνδεσιμότητα.

Επίσης σημαντική είναι η τεχνολογία ProPower Onboard, η οποία θα παρέχει αξιοποιήσιμη ενέργεια για την τροφοδοσία ηλεκτρικών εργαλείων, φώτων και συσκευών στον τόπο εργασίας.

Πέντε ηλεκτρικά van μέχρι το 2024

Η νεότερη προσθήκη στην ηλεκτροκίνητη γκάμα της Ford Pro θα αποτελέσει στοιχείο κλειδί της τολμηρής δέσμευσης της Ford για μηδενικές εκπομπές ρύπων για όλα τα οχήματά της που θα πωλούνται στην Ευρώπη και ουδετερότητα άνθρακα σε όλο το αποτύπωμα των Ευρωπαϊκών της δραστηριοτήτων μέχρι το 2035.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Ford ανακοίνωσε ότι μέχρι το 2024, τέσσερα ακόμα νέα, αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα θα πλαισιώσουν το E-Transit van 2 τόνων ως μέρος της επαγγελματικής οικογένειας Transit, συμπεριλαμβανομένων των Transit Custom van και Transit Courier van, καθώς και των οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Tourneo Custom και Tourneo Courier.

Το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom θα αρχίσει να κατασκευάζεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023 αποτελώντας μέρος της πιο εκτεταμένης γκάμας Transit Custom που έχει προσφερθεί ποτέ στην Ευρώπη. Περισσότερες προϊοντικές λεπτομέρειες για το μοντέλο θα αποκαλυφθούν φέτος το Σεπτέμβριο.

*Σε Αυστρία, Βέλγιο, Μ. Βρετανία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελβετία, Τουρκία, με βάση τα στοιχεία Παγκόσμιων Νέων Ταξινομήσεων της S&P για το 2021.


Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Dacia Jogger έφτασε στην ελληνική αγορά. Το οικογενειακό crossover των 4,5 μέτρων θυμίζει σε εμφάνιση ψηλό station wagon και είναι διαθέσιμο με...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα SUV κυριαρχούν σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά. Οι προτάσεις στην κατηγορία είναι πάρα πολλές, τόσο σε μέγεθος και τιμή, όσο και σε τεχνολογία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το ολοκαίνουριο 308 λανσάρει τη νέα ταυτότητα της Peugeot. Παίρνει τον σαγηνευτικό σχεδιασμό που διακρίνει την τελευταία γενιά μοντέλων της γαλλικής εταιρίας και τον...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kinsen Hellas δραστηριοποιείται στον κλάδο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα ως στρατηγικός συνεργάτης του Europcar Mobility Group. Διαθέτει νέα καταστήματα με...