Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Opel αγοράζει το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο σε υψηλότερη τιμή από την αξία του

Η αγορά καινούριου αυτοκινήτου φέρνει όμορφα συναισθήματα: χαρά, προσμονή, ενθουσιασμό. Πολλές φορές όμως κρύβει αρκετό τρέξιμο και αναμονή, ειδικά όταν πρέπει πρώτα να πουλήσεις το παλιό σου αυτοκίνητο.

Μια λύση είναι η ανταλλαγή στην αντιπροσωπεία, όπου γλιτώνεις μεν πολύτιμο χρόνο, αλλά συνήθως δεν παίρνεις την καλύτερη δυνατή προσφορά. Η πώληση του από την άλλη έχει μεγαλύτερο κέρδος, αλλά απαιτεί προσπάθεια και χρόνο.

Με το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel μπορείς να κάνεις το καλύτερο deal χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο. Και αυτό επειδή η Opel αγοράζει το μεταχειρισμένο σου σε υψηλότερη τιμή από αυτή που θα πετύχεις αν το πουλήσεις!

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επισκεφθείς μια Έκθεση Opel για να λάβεις μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο, η οποία υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική του αξία. Το όφελος που θα έχεις μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700 €, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλέξεις.

Επίσης σημαντικό: δεν θα χρειαστεί να περιμένεις μήνες για να έρθει το αυτοκίνητο που θα παραγγείλεις. Και αυτό επειδή η Opel, παράλληλα με την επιδότηση ανταλλαγής, έχει εξασφαλίσει σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, που παρατηρούνται καθυστερήσεις στην παραγωγή και μεγάλοι χρόνοι αναμονής για τους πελάτες.

Επιπλέον, η Opel προσφέρει και εγγύηση τελικής τιμής, που σημαίνει πως γνωρίζεις ακριβώς την αξία του καινούριου σου αυτοκινήτου από τη στιγμή που θα το παραγγείλεις. Σήμερα, οι περισσότερες αντιπροσωπείες δεν μπορούν να δεσμευτούν στην τελική τιμή, η οποία ορίζεται όταν το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για παράδοση στον πελάτη και είναι κατά κανόνα αυξημένη σε σχέση με τη στιγμή της παραγγελίας. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει στην Opel.

Τα προνόμια που συνοδεύουν το πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel τα απολαμβάνεις όποιο μοντέλο και αν επιθυμείς να αποκτήσεις. Το Corsa, το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά για το 1ο τετράμηνο του 2023, προσφέρει ευελιξία στην πόλη και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ μπορεί να γίνει το ιδανικό πρώτο σου βήμα προς την ηλεκτροκίνηση με το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e.

Αν είσαι οικογενειάρχης αλλά και λάτρης της τεχνολογίας, το νέο Astra θα σε εμπνεύσει με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, τη δυναμική σχεδίαση με το Opel Vizor στο εμπρός μέρος και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Οι λάτρεις των SUV μπορούν να επιλέξουν ένα από τα SUV της Opel. Το Crossland για παράδειγμα, αποτελεί τη χρυσή τομή προσφέροντας μεγάλη πρακτικότητα σε κόμπακτ μέγεθος και προσιτή τιμή.

Το Mokka διακρίνεται για τον νεανικό σχεδιασμό και τον σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ διατίθεται και ως ηλεκτρικό Mokka-e. Το μεγάλο Grandland, τέλος, πέρα από μεγάλους χώρους και κορυφαία τεχνολογία, διαθέτει και την επιλογή Plug-in Hybrid που συνδυάζει τις αρετές της ηλεκτροκίνησης με την εμβέλεια που χαρίζει ο κινητήρας βενζίνης.

Όποια κι αν είναι η τελική σου επιλογή, ένα είναι σίγουρο: θα αποκτήσεις το καινούριο σου Opel σε σύντομο χρονικό διάστημα, με δέσμευση τελικής τιμής και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, παίρνοντας μάλιστα την καλύτερη προσφορά για το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που αποτέλεσε μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση 1.950 μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέματα οδικής ασφάλειας, πραγματοποιήθηκε σε δημοτικά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Volvo EX30, διαθέσιμο πλέον για παραγγελία στη χώρα μας όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς και σε ορισμένες άλλες αγορές....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η πλούσια και συναρπαστική κληρονομιά των σπορ αυτοκινήτων Nissan στις Η.Π.Α. χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, με το τότε λανσάρισμα του...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μισό χρόνο μετά το τέλος της διαδρομής του CT, του πιο συμπαγούς αυτοκινήτου που διέθετε μέχρι και πέρσι, η Lexus παρουσίασε το ακόμα πιο...