Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Η χώρα που χρησιμοποιεί περισσότερο το Instagram

Το κοινωνικό δίκτυο Instagram γνώρισε σημαντική ανάπτυξη στην Τουρκία. Μετά την Ινδία, η Τουρκία έγινε η δεύτερη πιο ενεργή χώρα με 153,6 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε από εξειδικευμένη πύλη αξιολόγησης ιστοσελίδων, η Τουρκία συγκαταλέγεται στις χώρες με το υψηλότερο ποσοστό χρήσης Instagram από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το Instagram έχει γίνει μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Η Ινδία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 263,3 εκατομμύρια λογαριασμούς, ακολουθούμενη από την Τουρκία με 153,6 εκατομμύρια λογαριασμούς και τη Βραζιλία με 119,6 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς.

Το Instagram έχει περισσότερους από 12,8 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, με 500 εκατομμύρια άτομα να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή κάθε μέρα.

Οι γυναίκες αποτελούν το 47,2% των χρηστών, οι άνδρες το 52,8%, ενώ το 70% των χρηστών είναι κάτω των 35 ετών. Η ηλικιακή ομάδα 25-34 ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα, κατά μέσο όρο 32 λεπτά την ημέρα.

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η επιλογή «στενοί φίλοι» στο Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε περιεχόμενο, μόνο με τα άτομα που επιλέγετε και όχι με όλους όσους σας ακολουθούν. Αυτή η συγκεκριμένη επιλογή σας δίνει περισσότερη ιδιωτικότητα, αλλά και αλληλεπίδραση μόνο με τα άτομα που έχετε επιλέξει. Tο Instagram αποφάσισε να δώσει μια νέα δυνατότητα βλέποντας ότι οι «στενοί φίλοι» έχουν το δίκιο τους στην εφαρμογή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Το νέο υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο Fujian, το οποίο καθελκύστηκε το 2022, έκανε το πρώτο του δοκιμαστικό ταξίδι. Το Fujian ξεκίνησε σήμερα το πρώτο του ταξίδι...

ΔΙΕΘΝΗ

Αν και η θεραπεία με κύτταρα CAR-T έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, τα φάρμακα χορηγούνται στην Ισπανία για μόλις τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας ορίζοντες για...

ΔΙΕΘΝΗ

Τις φρικτές τελευταίες στιγμές που βίωσε η σύζυγος ενός πρώην υπουργού στο Καζακστάν προτού υποκύψει στα τραύματα που της προκάλεσε ο ίδιος αποτυπώνει βίντεο...

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 18 αγνοούνται εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν την πολιτεία Ρίο Γκράντε ντου Σουλ, στη...