Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Εκατομμυριούχος χαρίζει όλη του την περιουσία: Θα ξεκινήσει από την αρχή- Ή μήπως όχι;

Ένας εκατομμυριούχος αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα για να ελέγξει εάν θα μπορούσε να κάνει μια νέα αρχή και να ξαναβγάλει χρήματα!

Τον Ιούλιο του 2022, ο εκατομμυριούχος Μάικ Μπλακ, «στο απόγειο του κορωνοϊού» αποφάσισε να επιστρέψει στην αρχή και να ξεκινήσει από το «τίποτα» για να προσπαθήσει στη συνέχεια να δημιουργήσει μια επιχείρηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων από 0 δολάρια.

Ο Μπλακ εξηγεί ότι ήθελε να «βοηθήσει τους ανθρώπους» και να δημοσιεύσει τι κατάφερε για να δείξει πώς να ξεκινήσει εκ νέου αφού είδε πολλούς γύρω του να αγωνίζονται εν μέσω της πανδημίας.

“Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακαλύψουν ξανά τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής περιόδου. […] Θέλω να σας δείξω πώς να χτίσετε την επιχείρησή σας από το ΤΙΠΟΤΑ.”

Σε ένα βίντεο στο X του, προσθέτει: «Για να δώσω στους ανθρώπους ένα πλαίσιο για τα πράγματα που ξέρω να κάνω, και θα […] μοιραστώ αυτή τη γνώση μαζί σας και μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε για τον εαυτό σου.”

Έτσι, στις 10 Ιουλίου, ο Μπλακ άφησε πίσω τη ζωή του όπως την ήξερε για να προσπαθήσει να ξεκινήσει από το «τίποτα» με στόχο να πάει από «0 σε 1 εκατομμύριο δολάρια σε 12 μήνες».

Όχι μόνο ξεκίνησε χωρίς δεκάρα στον τραπεζικό του λογαριασμό όπως αναφέρει το unilad, αλλά άφησε πίσω του την επταψήφια επιχείρησή του, άλλαξε το όνομά του σε Σκοτ ​​- παίρνοντας την ταυτότητα ενός «επίδοξου βιντεογράφου» – άφησε πίσω του το σπίτι του, έκοψε κάθε σχέση με οικογένεια, φίλους και συναδέλφους και πήρε μαζί του μόνο ένα τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ρούχα, μερικές μάσκες για τον Covid και εξοπλισμό κάμερας.

Οι κανόνες σύμφωνα με τον ιστότοπό του αναφέρουν: «Το 1 εκατομμύριο δολάρια σε 12 μήνες μπορεί να προέλθει ΜΟΝΟ από έσοδα που προέρχονται από επιχειρήσεις που ξεκινώ κατά τη διάρκεια του έργου ή από χρήματα που βγάζω δουλεύοντας.

“Τυχόν έσοδα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της σειράς youtube δεν θα υπολογίζονται στον στόχο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.”

Αλλά, πώς πήγε πραγματικά;

Λοιπόν, ο Μπλακ είπε ότι «μπερδεύτηκε πολύ» κατά τη διάρκεια του πειράματος ενός έτους, αλλά σημειώνει «είναι εντάξει να τα μπερδεύεις» και ήθελε οι άνθρωποι να δουν «ακόμα και κάποιος με εμπειρία τα μπέρδευε».

Σε ένα βίντεο τον Μάιο του 2021, εξήγησε ότι παρά το γεγονός ότι από «άστεγος» έγινε τότε το πρώτο κέρδος των 350.000 δολαρίων, ζώντας από ένα RV, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο και μετά απόκτησε ένα σπίτι, που τελικά μετά από εννέα μήνες στο έργο είχε «εκτροχιαστεί». .

Την 43η εβδομάδα , με μόλις δύο μήνες να απομένουν, ο Μπλακ εξήγησε ότι η «προσωπική του υγεία» είχε «μειωθεί» τόσο πολύ που έπρεπε να τελειώσει νωρίς το έργο.

Σε μια τελική αναφορά παρακολούθησης χρημάτων, από τις 10 Ιουλίου 2020 έως τις 10 Μαΐου 2021, ο Μπλακ αποκάλυψε ότι τα συνολικά του έσοδα ήταν 64.158,95 $ – πολύ μακριά από τον στόχο του 1 εκατομμυρίου $.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν τα χαρτιά έπεφταν λίγο διαφορετικά ίσως θα μπορούσα να κάνω», σημειώνει.

“Αλλά είναι ακόμα πολύ ωραίο να μεταβείτε από το απολύτως τίποτα στα 10.000 $ σε μηνιαία έσοδα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιους σε νυχτερινή επιδρομή σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Τουλκάρεμ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με Παλαιστίνιους...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, ο δρ Γασάν Αμπού Σίταχ, ο οποίος επρόκειτο να απευθυνθεί σήμερα (4/5) στην γαλλική Γερουσία για να περιγράψει...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η παγκόσμια κοινότητα έχει στραμμένο το βλέμμα στις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Εκεί όπου η Εβδομάδα των Παθών κρατά επτά ολόκληρους μήνες και...