Ανείπωτη τραγωδία! Αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο έπεσε σε ποτάμι και πνίγηκε το μωράκι που ήταν μέσα!

Οικογενειακή τραγωδία στην Ουαλία όταν μία μητέρα άφησε για λίγο την μικρή της κόρη στο αυτοκίνητο, αλλά ξέχασε να βάλει χειρόφρενο…

Χωρίς χειρόφρενο, το αυτοκίνητο κύλησε, πέφτοντας σε παρακείμενο ποτάμι με τραγικό αποτέλεσμα η μικρούλα Kiara Moore να πνιγεί!

Η μητέρα Kim Rowlands είπε ότι άφησε για δύο λεπτά το αυτοκίνητο με το 3χρονο παιδί της μέσα και στην Αστυνομία που τηλεφώνησε είπε ότι κάποιοι έκλεψαν το όχημα.

Ούτε μία στιγμή δεν πήγε το μυαλό της σε αυτό που είχε συμβεί, δηλαδή ότι είχε ξεχάσει να βάλει το χειρόφρενο, το αυτοκίνητο είχε καταλήξει στο νερό και πως η μικρούλα Kiara ήταν νεκρή!

Όταν οι αρχές ανέσυραν το αυτοκίνητο από τον ποταμό Teifi στο Cardigan της δυτικής Ουαλίας, διαπιστώθηκε ότι το χειρόφρενο ήταν όντως κατεβασμένο…

Η μητέρα δήλωσε στις αρχές ότι άφησε για 2′ το αυτοκίνητο με την κορούλα της για να σηκώσει λεφτά από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Την τελευταία φορά η Kim Rowlands θυμάται την άτυχη Kiara να τραγουδά χαρούμενη.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κάρντιφ, αλλά ήταν ήδη νεκρό ενώ η κηδεία της έγινε ανήμερα στα τρίτα της γενέθλια…

Ο πατέρας, Jett Moore, δήλωσε ότι ο θάνατος ήταν “ένα τραγικό ατύχημα”.

Συγκλονισμένη από την απώλεια της Kiara, η μητέρα της έγραψε στο Facebook:

“Λόγω της δικής μου βλακείας, θα πρέπει να ζήσω με την ενοχή για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Η μαμά σε αγαπάει κοριτσάκι. Λυπάμαι πολύ”.