Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύεται για πέμπτη φορά

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη σύντροφό του Αν Λέσλι Σμιθ, πρώην εφημέριο της αστυνομίας.

Ο Μέρντοχ, 92 ετών, και η Σμιθ, 66 ετών, γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο σε μια εκδήλωση στον αμπελώνα του στην Καλιφόρνια.

Ο επιχειρηματίας δήλωσε στη New York Post: «Φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μου. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».

Με την τέταρτη σύζυγό του Τζέρι Χολ χώρισε πέρυσι.

Ο Μέρντοχ πρόσθεσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην Σμιθ την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, σημειώνοντας ότι είχε «πολύ άγχος».

Ο αείμνηστος σύζυγος της Σμιθ ήταν ο Τσέστερ Σμιθ, τραγουδιστής της country και στέλεχος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

«Και για τους δυο μας είναι ένα δώρο από τον Θεό. Γνωριστήκαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο», δήλωσε η ίδια στη New York Post.

«Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια. Όπως και ο Ρούπερτ, ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας… Οπότε μιλάω τη γλώσσα του Ρούπερτ. Μοιραζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις».

Ο Μέρντοχ, ο οποίος έχει έξι παιδιά από τους τρεις πρώτους γάμους του, πρόσθεσε: «Ανυπομονούμε και οι δύο να περάσουμε το δεύτερο μισό της ζωής μας μαζί».

Ο γάμος θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο Μέρντοχ είχε παντρευτεί στο παρελθόν την αυστραλιανή αεροσυνοδό Πατρίσια Μπούκερ, τη σκωτσέζικης καταγωγής δημοσιογράφο Άννα Μαν και την κινεζικής καταγωγής επιχειρηματία Γουέντι Ντενγκ.

Πηγή: BBC

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως καταγράφτηκε «αύξηση κατά 300%» των αντισημιτικών ενεργειών στη Γαλλία το πρώτο τρίμηνο του 2024 σε σύγκριση με...

ΔΙΕΘΝΗ

Η κυβέρνηση της Τουρκίας ανακοίνωσε πως εξαπέλυσε χθες Δευτέρα σειρά αεροπορικών πληγμάτων στο βόρειο Ιράκ, οι οποίοι κατ’ αυτήν είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16...

ΔΙΕΘΝΗ

Η αμερικανική κυβέρνηση ανέφερε πως «εξετάζει» τη συμφωνία του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς σε πρόταση των μεσολαβητών στις έμμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τρίτη, 7 Μαΐου,3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Εκατόν εβδομήντα εννιά Οσιομάρτυρες Νταού Πεντέλης, Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη Άγιοι Μυτιλήνης, Του εν...