Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πολλές βροχές και καταιγίδες έως το Σάββατο – Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία

Παραμένει ο ισχυρός βοριάς στα πιο ανατολικά, επιστρέφουν οι μπόρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Τοπικά τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρά.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια με βροχές όμως και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς, στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς, έως 35 στα νησιά μας.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 26 έως 36 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις με πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Το Σάββατο θα περάσει με πολλές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι βοριάδες έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Όσο για την Κυριακή οι βροχές θα είναι λιγότερες, κυρίως στα ορεινά και το ανατολικό Αιγαίο. Μες την ημέρα ο βοριάς στο Αιγαίο θα εξασθενήσει. Η θερμοκρασία έως 36 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε η 40χρονη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι. Ο κυνισμός του μάλιστα προκαλεί οργή με το...

ΕΛΛΑΔΑ

Περιστατικό ανήλικης παραβατικότητας απασχόλησε τις αστυνομικές Αρχές στο Μεσολόγγι, όπου σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα 15χρονο παιδί «έβγαλε» μαχαίρι σε 13χρονο προκειμένου να το...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάσταση – σοκ βρίσκεται από προχθές μία νεαρή κοπέλα που διαμένει στον Βόλο, ηλικίας 23 ετών, η οποία δέχθηκε απρόκλητη σεξουαλική επίθεση από...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην κάμερα της εκπομπής  «Φως στο Τούνελ» μίλησε και η θεία του αγνοούμενου Γιάννη Καραμπάτση από τον Πτελεό, που ουσιαστικά ήταν για εκείνον η...