Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

O καιρός με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο: Κακοκαιρία με πολύ μεγάλα ύψη βροχής σε Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα

Η κακοκαιρία Daniel είναι εδώ. Σήμερα Τρίτη και έως την Τετάρτη αναμένονται πολύ μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στη Θεσσαλία και τις γειτονικές της περιοχές, Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Ημαθία, Πιερία, Χαλκιδική. Θα βρέξει ακόμα αρκετά επίσης σε Αργολίδα, Κορινθία και Βοιωτία. Σε κάποιες περιοχές θα πέσει σε τρεις ημέρες η βροχή όλου του φθινοπώρου και ίσως και ακόμη περισσότερο.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε χαμηλότερα επίπεδα από τα κανονικά για την εποχή. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν τοπικά θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι. Από την Πέμπτη ξεκινά η βελτίωση του καιρού, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά σήμερα σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως στους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, μέχρι το απόγευμα στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, κατά περιόδους στην Αττική και τη δυτική Κρήτη και από τις προμεσημβρινές ώρες στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και τις δυτικές Κυκλάδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η αστυνομία του Οχάιο έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με έναν Αφροαμερικάνο, ο οποίος πέθανε σε τοπικό νοσοκομείο, αφότου έλεγε επανειλημμένα σε αστυνομικούς «δεν...

ΕΛΛΑΔΑ

Επανασύνδεση με τις ρίζες, αυτή είναι η άσβεστη ανάγκη των περισσοτέρων παιδιών που μαθαίνουν πως είναι υιοθετημένα. Η παλιά τακτική του να κρατείται μυστική...

ΔΙΕΘΝΗ

Έξι χιλιάδες μέλη των δυνάμεων της τάξης θα αναπτυχθούν στις 8 Μαΐου προκειμένου να διασφαλίσουν την άφιξη της ολυμπιακής φλόγας στη Μασσαλία, δήλωσε σήμερα...

ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 05:44 λεπτά, ώρα Ιταλίας, στην περιοχή Κάμπι Φλεγκρέι, σε μικρή απόσταση από τη Νάπολη....