Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: «Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό» λένε οι συγγενείς του 9χρονου

Ζάκυνθος: Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το τραγικό δυστύχημα στη Ζάκυνθο, όπου 9χρονο αγόρι βρήκε φρικτό θάνατο όταν ακούμπησε καλώδια κλιματιστικού και τον χτύπησε το ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ενώ έπαιζε με τους φίλους του.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του άτυχου αγοριού είναι συγκλονισμένη μην μπορώντας να πιστέψει ότι το αγγελούδι της χάθηκε τόσο άδοξα. Ο πατέρας του 9χρονου συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή που του ανακοινώθηκε το τραγικό συμβάν, ενώ όλα τα οικεία του πρόσωπα έχουν ταραχθεί με την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους.

Μιλώντας στην κάμερα του Ionian Tv ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού λύγισε μιλώντας για το περιστατικό. Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στις δυσκολίες της οικογένειας του να τον μεγαλώσει και για το πόσο άδικος ήταν ο χαμός του.

Οι γονείς του αγοριού είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα μέσα τα οποία έχουν στα χέρια τους για να διεκδικήσουν δικαιοσύνη για τον γιό τους.

Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ,ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οπαίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά τον τραγικό θάνατο του 9χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία, χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, o μικρός που έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες αιρ κοντίσιον ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του, μία από τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαρροή ρεύματος το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντας το.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 26 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη της Οσίας Γλαφύρας. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι τα εξής: Γλαφυρός, Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα. Οσία...

ΕΛΛΑΔΑ

Σειρά παρεμβάσεων για ζητήματα του κλάδου πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ, τόσο για οικονομικά θέματα, όσο και για μετατάξεις και στήριξη κινητοποίησης των εργαζομένων στο ΕΚΕΨΥΕ....

ΕΛΛΑΔΑ

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού των επόμενων ημερών θα είναι οι πολύ ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο....

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από το...