Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στην Εύβοια

Βίντεο από την στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στην Εύβοια δημοσιεύει η ΕΡΤ. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντοτο ελικόπτερο πετούσε πάνω από την Άγια Άννα και έπεσε στην παραλία Αχλαδίου.

Βίντεο – ντοκουμέντο:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για ένα Α – 109, πολιτικού τύπου, που εκτελούσε ιδωτική πτήση και πήγαινε από το Μαντούδι στον Βόλο και έπεσε στη θάλασσα. Σε αυτό επέβαιναν δύο άτομα.

Σε εξέλιξη είναι αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με Super Puma, ενώ επί τόπου σπεύδουν πλωτά σκάφη του Λιμενικού και ιδωτικά, ενώ έχει απογειωθεί και ένα ελικόπτερο.

Βίντεο με το ελικόπτερο λίγα λεπτά πριν πέσει:

Τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ κατέγραψε τα πλάνα πριν την πτώση. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Σιώμος και ο οπερατέρ Άκης Φωτίου βρίσκονταν στο σημείο για ρεπορτάζ στην περιοχή όταν κατέγραψαν το ελικόπτερο λίγα λεπτά πριν πέσει στην παραλία Αχλάδι. Στα πλάνα φαίνεται το ελικόπτερο να περνάει πάνω από την περιοχή της Αγίας Άννας και λίγη ώρα λεπτά γίνεται γνωστό ότι έπεσε στη θάλασσα.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Σιδέρης, το ελικόπτερο πήγαινε από το Μαντούδι προς τη βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

Δήμαρχος Μαντουδίου είπε στην ΕΡΤ ότι το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλαδίου. «Μπροστά από το σπίτι μου έχει πέσει, με ειδοποίησαν δικοί μου άνθρωποι και πάμε τώρα στο σημείο» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ανάσταση σε όλη τη χώρα. Πιστοί βρέθηκαν στις εκκλησίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας...

ΕΛΛΑΔΑ

Με παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών αφέθηκε ελεύθερος ο Έλληνας φρουρός που συνελήφθη από ισραηλινές δυνάμεις στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα κατά την διάρκεια της...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιους σε νυχτερινή επιδρομή σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Τουλκάρεμ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με Παλαιστίνιους...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Την άμεση παροχή διευκρινίσεων από το υπουργείο Εξωτερικών «αναφορικά με το πρωτοφανές περιστατικό συλλήψεως μέλους της φρουράς του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα...