Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Καλές καιρικές συνθήκες τις επόμενες μέρες

Τα χαρακτηριστικά του καιρού για τις επόμενες μέρες θα είναι ο αρκετός ήλιος, οι θερμοκρασίες στους 27 με 30 βαθμούς και οι τοπικού χαρακτήρα βροχές.

Την Κυριακή θα έχει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο αλλά και τα ορεινά ηπειρωτικά αναμένονται πιο αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι πιο ενισχυμένοι μέχρι τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περεταίρω άνοδο φτάνοντας τους 27 με 30 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχει αίθριο καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι  θα είναι βόρειοι στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα θα έχει περισσότερο ήλιο, πολύ λίγες βροχές, αλλά λίγο πιο ενισχυμένους ανέμους που θα συγκρατήσουν τη θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα.

Η συνέχεια της εβδομάδας θα κυλήσει στο ίδιο μοτίβο, με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο και πιο δροσερές ημέρες την Τρίτη και το τέλος της εβδομάδας με τον υδράργυρο σε μικρή πτώση .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε το πρωί στην 30η «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο λιμάνι του Πειραιά, με επίκεντρο...

ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Κώστας Παττακός που υπηρέτησε το Χαλάνδρι και τη δημοσιογραφία. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναφέρει...

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη λίγο αφότου παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου. Σημειώνεται ότι ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 62χρονο αρχαιοφύλακα, μετά από...