Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Η σύζυγός του περιγράφει τι αντίκρισε μετά τη διάρρηξη

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει καταγραφεί σε όλη τη διάρκεια της δράσης του από το κλειστό κύκλωμα με κάμερες της οικίας τους.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καταγράφονται όλες οι κινήσεις του διαρρήκτη εντός της οικίας του, με τις εικόνες να προκαλούν ανατριχίλα.

Η σύζυγος του μετεωρολόγου, Χάρις Δαμιανού, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε όσα συνέβησαν όταν έφτασε στο σπίτι και αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί.

Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν το χώραγε το μυαλό μου»

«Μπήκε στο σπίτι, έσπασε το τζάμι το μπροστινό και βούτηξε πρόχειρα ό,τι βρήκε μπροστά του. Εγώ ήμουν εκείνη που μπήκε πρώτη στο σπίτι, μαζί με το μωρό. Δεν το χώραγε το μυαλό μου. Αρχικά είδα το συρτάρι ανοιχτό και σκέφτηκα “τι έψαχνε ο Γιάννης, γιατί άφησε έτσι το συρτάρι;” και έκλεισα το συρτάρι. Ξαφνικά σηκώνω το βλέμμα μου και βλέπω το χάος. Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό. Ενώ θα έπρεπε, στην παραμικρή πιθανότητα να είναι κάποιος ακόμα μέσα, να φύγω, εγώ έψαχνα να δω τι λείπει, με το μωρό μέσα στο σπίτι», είπε αρχικά η Χάρις Δαμιανού.

«Ήταν ένα νεαρό, μικρόσωμο παιδί. Θα προσπαθήσουμε να τον βρούμε, μέσω της Αστυνομίας, πήραν πράγματα που δεν ήταν μεγάλης αξίας, πήραν κολόνιες, πήραν τον κουμπαρά του παιδιού, ήταν πρόχειροι κλέφτες», πρόσθεσε η ίδια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα νεότερα για την υπόθεση, βασικός ύποπτος για τη διάρρηξη στο σπίτι του γνωστού μετεωρολόγου θεωρείται ένας 17χρονος από το Περού, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές, αφού πρόσφατα είχε συλληφθεί για μια άλλη διάρρηξη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Στο Υπουργείο Υγείας παρουσιάστηκε σήμερα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για την πρόληψη τριών μορφών καρκίνου και συγκεκριμένα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας,...

ΕΛΛΑΔΑ

Επανασύνδεση με τις ρίζες, αυτή είναι η άσβεστη ανάγκη των περισσοτέρων παιδιών που μαθαίνουν πως είναι υιοθετημένα. Η παλιά τακτική του να κρατείται μυστική...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον υπάλληλο του ΥΠΠΟ, ο οποίος έχει καταγγελθεί για κακοποίηση ανηλίκου. Η υπόθεση είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημείωσε...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στην Πάτρα, μετά τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης....