Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισιά: Ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη – «Δούλευα από δεκατριών ετών και μου φάγατε τα λεφτά»

Αιματηρή επίθεση έγινε το απόγευμα σε πιτσαρία της Κηφισιάς. Ο 24χρονος δράστης μαχαίρωσε εργαζόμενο, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια.

Πιο αναλυτικά, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις έξι το απόγευμα σε ένα κεντρικό σημείο, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, στην οδό Λεβίδου όταν και μπήκε στο κατάστημα ένας νεαρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούσε ένα συγκεκριμένο άνδρα από το κατάστημα, πιθανότατα τον ιδιοκτήτη, μιας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται – όπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα – να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση. Αντ’ αυτού όμως, διαπληκτίστηκε με έναν από τους υπαλλήλους και του επιτέθηκε με ένα μεγάλο μαχαίρι. Ο υπάλληλος, 21 ετών, βρισκόταν πίσω από τον μπουφέ και τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα άκρα.

Στη συνέχεια ο 24χρονος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως η γειτονιά είχε αρκετή κίνηση και τον κυνήγησαν, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και κάλεσαν την αστυνομία.

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν Έλληνα, 24 ετών και σύμφωνα με μια μαρτυρία, όταν έκανε την επίθεση φορούσε γάντια και φώναζε: «Δούλευα από δεκατριών ετών και μου φάγατε τα λεφτά».

Ο τραυματίας περπάτησε αιμόφυρτος με τη βοήθεια των ανθρώπων του μαγαζιού μέχρι ένα φαρμακείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Του έδεσαν με γάζες τα βαριά τραύματα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από την Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και...

ΔΙΕΘΝΗ

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia, τα Αδέλφια της Ιταλίας της Τζόρτζια Μελόνι παραμένουν πρώτη πολιτική δύναμη της...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιστώσεις 780 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σήμερα και αύριο στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίες αφορούν σε συνδεδεμένες ενισχύσεις, οικολογικά...

ΔΙΕΘΝΗ

«Το μήνυμά μου είναι να μην αφήσετε άλλους να κάνουν την επιλογή για εσάς. Η ψήφος σας μετράει» υπογράμμισε η πρόεδρος της Κομισιόν και...