Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Οργή και θυμός για το bullying σε 7χρονο από μαθητή μεγαλύτερης τάξης

Αναστατωμένοι είναι οι γονείς στον Βόλο μετά το πρωτοφανές περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σε έναν 7χρονο μαθητή κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Ένας άλλος μεγαλύτερος μαθητής με τη βία, κατέβαζε τα παντελόνια του 7χρονου και έπαιζε τρίλιζα με στυλό στα ευαίσθητα σημεία του σώματος του, μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου.

Ανάστατος είναι ο Βόλος από την αποκάλυψη του απίστευτου περιστατικού bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή.

«Πρωταγωνιστής» του εφιάλτη που βίωνε ο 7χρονος, ένας μαθητής μεγαλύτερης ηλικίας.

Toυ κατέβαζε τα ρούχα στα διαλείμματα, του κολλούσε αυτοκόλλητα κι έπαιζε τρίλιζα πάνω στο γυμνό κορμάκι του όπως αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS.

Το πρώτο που έκαναν οι γονείς του παιδιού ήταν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου.

Η απάντηση που έλαβαν, όπως την περιέγραψε ο πατέρας του παιδιού, εξοργιστική.

«To πρώτο πράγμα που έκανα όταν μπήκα στην αίθουσα με τη διευθύντρια, που δεν μου έβγαινε φωνή, ήταν να βγάλω το κινητό μου, να το ανοίξω και να της το δώσω. Και μου λέει ωραία βλέπω μία ζωγραφιά. Σκοπός της ήταν να υποβιβάσει το συμβάν».

Ήδη οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ διενεργείται και ένορκη διοικητική εξέταση από τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε ακόμα σε διαδικασία διερεύνησης όταν θα έχουμε κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί θα σας ενημερώσουμε. Έχουν γίνει τα πάντα, τα προβλεπόμενα έχουν γίνει τα πάντα από την πλευρά της διευθύντριας», δήλωσε ο υποδιευθυντής του σχολείου.

Η μητέρα του 7χρονου, ο οποίος άρχισε να παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, λέει μάλιστα πως υπάρχουν κι άλλα περιστατικά bullying στο δημοτικό σχολείο.

«Σήμερα πληροφορήθηκα από μια άλλη μαμά που είχε αντίστοιχο περιστατικό bullying και μου είπε ότι εχθές είδε τη μητέρα αυτού του παιδιού και τη φωνάξανε στο σχολείο και απλά ούρλιαζε και δεν παραδεχόταν ότι το παιδί, ότι το δικό της το παιδί είναι ο θύτης».

Βία σε βάρος ανηλίκων και στο Αγρίνιο

Ένας 15χρονος και ένας 16χρονος έπεσαν θύματα ενδοσχολικής βίας στο Αγρίνιο

Το πρώτο περιστατικό έγινε σε Γυμνάσιο με θύμα έναν 15χρονο μαθητή που εξυβρίστηκε και ξυλοκοπήθηκε.

Στο δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό, ένας 16χρονος δέχθηκε χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο από δύο αδέλφια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Και για τα δύο περιστατικά ενδοσχολικής βίας έχουν σχηματιστεί δικογραφίες ενώ οι γονείς των μαθητών έχουν υποβάλει μηνύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ανάσταση σε όλη τη χώρα. Πιστοί βρέθηκαν στις εκκλησίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας...

ΕΛΛΑΔΑ

Με παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών αφέθηκε ελεύθερος ο Έλληνας φρουρός που συνελήφθη από ισραηλινές δυνάμεις στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα κατά την διάρκεια της...

ΕΛΛΑΔΑ

Άστατο θα είναι το σκηνικό του καιρού την Κυριακή του Πάσχα με κύρια χαρακτηριστικά τις συννεφιές και τις τοπικές βροχές. Σύμφωνα με την πρόγνωση...

ΕΛΛΑΔΑ

Χιλιάδες ήταν οι πιστοί από ολόκληρη την Ελλάδα που είδαν το έθιμο των «Μπότηδων» στην πλατεία Σπιανάδα της Κέρκυρας. Μέσα από πλάνα drone, που...