Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνωμένο το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του

Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαία Κυριακού», που σύμφωνα με πληροφορίες ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται. Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα  της Τετάρτης με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙΑΣ και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση, το διασωλήνωσαν και έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα στην οποία συμμετέχουν και άντρες της ΟΠΚΕ, για τον εντοπισμό του 23χρονου φερόμενου δράστη και συντρόφου της 29χρονης μητέρας του 4χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, εκείνη προέρχεται από τη Λαμία και εκεί ζούσε μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και «κλεφτήκανε», όπως είπε. Πλέον ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού, στο σπίτι του 23χρονου. Εκεί, όπως ανέφερε η γυναίκα, το τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο αλλά και στην ίδια και μάλιστα πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος από βίαιο ξυλοδαρμό.

Είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Η Νέα Δημοκρατία πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη και αυτό που τους ενδιαφέρει κάθε φορά, είναι η κάλπη” τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

ΔΙΕΘΝΗ

«Τέσσερις εργαζόμενοι από την Υεμένη» σκοτώθηκαν από πλήγμα με μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε στόχο το κοίτασμα φυσικού αερίου Χορ Μορ του Κουρδιστάν στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του Λαζάρου. Η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει την ανάμνηση του θαύματος της Ανάστασής του. Ο Λάζαρος είναι...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του «βρετανικού» πετρελαιοφόρου δεξαμενόπλοιου Andromeda Star, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο εκπρόσωπός τους Γιαχία Σαρί....