Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip: Μυστήριο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο της Porsche – Τη Δευτέρα η κηδεία του

Βήμα βήμα προχωρούν οι έρευνες προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες υπό τις οποίες ο Mad Clip έχασε την ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο της περασμένης Πέμπτης, καθώς είναι όπως φαίνεται δύσκολο να ξεκαθαριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε.
Και αυτό διότι αποκλείστηκε πλέον το σενάριο της εμπλοκής άλλου οχήματος και ό,τι έγινε, έγινε όπως φαίνεται ή από υπερβολική ταχύτητα ή από αδεξιότητα του άτυχου τράπερ, ή από συνδυασμό και των δύο αυτών παραγόντων.

Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας (στις 16:00) συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον Mad Clip.

Με οδηγό λοιπόν τα βίντεο από κάμερες εγκατεστημένες κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να φωτίσουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου, ειδικά ύστερα από μαρτυρίες που ήθελαν τον άτυχο ράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό δεξιοτίμονου Audi R8 έξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης.

Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο ειναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, παρουσιάστηκε μόνος του ο οδηγός του AUDI R8, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία, και κατέθεσε ότι όντως ήταν στο σημείο, με συνοδηγό της γυναίκα του. Στον εισαγγελέα είπε ότι δεν συμμετείχε σε κόντρα. Ο εισαγγελέας δέχθηκε την κατάθεσή του και αφέθηκε ελεύθερος δίχως να του απαγγελθούν κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος αναμένεται ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη, με τοπικές βροχές, και στη δυτική και τη βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα μικρής διάρκειας καταιγίδες. Σύμφωνα με την...

ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια του Λιμενικού έπεσαν τρεις άτομα στην Καβάλα για κατοχή ναρκωτικών και όπλων. Μετά από έλεγχο στο λιμάνι της Καβάλας βρέθηκε στην κατοχή...

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση (1η Μαΐου) του Τζόκερ. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 12, 17, 25, 34, 42 και τζόκερ ο...