Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καρέ – καρέ περιγράφει η κατηγορούμενη τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνα

Η 7η μέρα απολογίας Πισπιρίγκου συνεχίζεται. με την πρόεδρο να την ρωτά όλο απορία πως είναι δυνατόν μια μάνα που μόλις έχει μάθει πως πέθανε και το τελευταίο της παιδί, να τηλεφωνεί στον Ηλιάδη και να ρωτά πότε και που θα γίνει η νεκροτομή.

Η πρόεδρος ρωτά την Ρούλα Πισπιρίγκου όλο απορία πως είναι δυνατόν μια μάνα που μόλις έχει μάθει πως πέθανε και το τελευταίο της παιδί, να τηλεφωνεί στον Ηλιάδη και να ρωτά πότε και που θα γίνει η νεκροτομή.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Δεν πήρα την γειτόνισσα, τον γιατρό της πήρα που την παρακολουθούσε τόσο καιρό.

-Πρόεδρος: Σας ανακοινώνουν τον θάνατο της Τζωρτζίνας και εσείς ρωτάτε τι θα χρειαστεί για να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα ή στην Αθήνα. Τι σας ένοιαζε εκείνη την ώρα αυτό;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Τι είναι το παιδί μου; Καρφίτσα; Δε θα μας ένοιαζε που θα γίνει η νεκροψία να μάθουμε από τι πέθανε το παιδί μας;

-Πρόεδρος: Εγώ ρωτάω γιατί αυτό έγινε ταυτόχρονα με την ενημέρωση ότι το παιδί σας πέθανε. Δηλαδή σας λέει «το παιδί σας πέθανε» και εσείς ρωτάτε για την ιατροδικαστική. Σας ένοιαζε που θα γινόταν η νεκροψία;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Αυτό ήταν το μέλημα μας τότε. Γιατί δεν ήθελα να γίνει στην ιατροδικαστική Αθηνών που είχαμε αντιδικία.

Με όλους και με όλα τα έχει βάλει η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορώντας τους γιατρούς πως έχουν πει ψέματα στις καταθέσεις τους για να ελαφρύνουν όπως είπε τη θέση τους.

-Πρόεδρος: Ο κ Τζιούβας λέει ότι σας πρότεινε να διορίσετε ιατρικό σύμβουλο. Γιατί δεν διορίσατε; Τότε δεν σας κατηγορούσε κανείς.

Ρ. Πισπιρίγκου: Δεν το είπε ποτέ. Επίσης, δεν υπήρχαν τόσα χρήματα. Ήταν πάνω από 5.000€.

-Πρόεδρος: Δεν μπορούσε να υπάρξει κάποια οικονομική βοήθεια, ώστε να μάθετε τι συνέβη στο παιδί σας ;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Όχι.

-Πρόεδρος: Γιατί να πει ο κυριος Τζιούβας ψέματα; Δεν είχε να κάνει με ιατρικές πράξεις.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Για να φανεί καλός! Για να ελαφρύνει την θέση του. Γιατί μπορεί να ήξερε τι έχει συμβεί με την κεταμίνη.

-Πρόεδρος: Τι έχει γίνει με την κεταμίνη ;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Αυτοί ξέρουν, όχι εγώ. Ήταν όλοι βέβαιοι μέσα στην δίκη. Να έρθουν κατ’ αντιπαράσταση όλοι.

-Πρόεδρος: Όμως, ο κύριος Τζιούβας δεν είναι κατηγορούμενος.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Θα μπορούσε να είναι. Το να φτιάχνουμε ιστορίες για άγριους, γιατί εμένα δε με έπεισε κανείς, γιατί ήρθαν εδώ και ήταν όλοι απόλυτοι.

Η πρόεδρος ζήτησε να μάθει πόσες συνεντεύξεις έδωσε ρωτώντας την για ποιον λόγο την ενδιέφερε τόσο τι έλεγαν τα κανάλια για εκείνην.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Γινόταν αυτός ο χαμός με την δημοσιότητα γύρω από το δικό μου το όνομα. Έλεγαν ότι έχω σκοτώσει και τα τρία μου παιδιά.

-Πρόεδρος: Το σας ένοιαζε αφού ξέρατε την αλήθεια;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Ο Μάνος δεν μπορούσε καν να δουλέψει.

-Πρόεδρος: Στη σύλληψη σας βρέθηκαν κάποια βιβλία του Πάνου Σόμπολου.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Είναι δώρα του Μάνου, παλιά.

Η Πισπιρίγκου επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι στο πρώτο νοσοκομείο το Καραμανδάνειο όπου έγινε και η πρώτη ανακοπή, οι γιατροί δεν εκτίμησαν σωστά την κατάσταση.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Για μένα η Τζωρτζίνα τους έδινε σημάδια . Γιατρός δεν είμαι αλλά δεν ερμήνευσαν σωστά τα συμπτώματα του παιδιού μου.

-Πρόεδρος: Εξηγείστε μου κατά την γνώμη σας από τι έπαθε ανακοπή στο Καραμανδάνειο. Εσείς την κα Δημακοπούλου που έχει έρθει τόσες φορές εδώ, την ρωτήσατε;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Δεν την ρώτησα.

-Πρόεδρος: Δεν σας ενδιάφερε να μάθετε;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Με ενδιαφέρει απλά την κα. Δημακοπουλου δεν την ρώτησα. Από επιληπτική κρίση παρατεταμένη. Αυτό πιστεύω.

-Πρόεδρος: 4 λεπτά είναι παρατεταμένο επεισόδιο κατά την άποψη σας ;

-Ρ. Πισπιρίγκου: Ναι αυτό πιστεύω.

Η πρόεδρος επανήλθε στα μηνύματα του ζευγαριού, αυτή τη φορά σε εκείνα που αντάλλασσε λίγες μέρες μετά την ταφή και του τρίτου παιδιού.

-Πρόεδρος: Σε μηνύματα για ερωτικές συνευρέσεις, μια βδομάδα μετά την ταφή του παιδιού, με τον κο. Δασκαλάκη και την νονά της Τζωρτζίνας μιλάτε για τα μπλε εσώρουχα σαν να περηφανευόσασταν. Λέγατε ότι μετά τον βάλατε να κοιμηθεί και αυτά ήταν μια εβδομάδα μετά την ταφή του τρίτου σας παιδιού.

-Ρ. Πισπιρίγκου: Ήταν ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μου. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Τώρα πως μας ερχόταν η όρεξη; Μας ερχόταν τι να σας πω; Ήταν κάτι οικείο, κάτι γνώριμο. Φαίνεται άσχημο. Φαίνεται μη φυσιολογικό, αλλά ήμουν σε μια άλλη κατάσταση.

-Πρόεδρος: Τι σας ένοιαζε να τα πείτε αυτά όταν έχετε θάψει το τρίτο παιδάκι σας;

Ρ. Πισπιρίγκου: Ήταν επίτηδες, φαινόταν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα μετέφερε οτιδήποτε στον κο. Δασκαλάκη. Ήταν φίλη μου και τα έλεγα.

Η δίκη συνεχίζεται με την αγωνία να κορυφώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τρίτη, 7 Μαΐου,3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Εκατόν εβδομήντα εννιά Οσιομάρτυρες Νταού Πεντέλης, Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη Άγιοι Μυτιλήνης, Του εν...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας για σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου, έχει ως αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστά τα σούπερ...

ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, η ντοκιμενταρίστα, παραγωγός, συγγραφέας, ανταποκρίτρια στην Ελλάδα γαλλόφωνων Μέσων και εμβληματική «φωνή» στον αγώνα ενάντια στη «Χρυσή...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εμείς προσπαθούμε να αυξήσουμε τους φίλους μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε με τις χώρες της περιοχής μας» δήλωσε ο...