Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την υπόθεση Καλλιάνου: «Ο εντολέας μου το αρνείται κατηγορηματικά το ‘’φακελάκι’’»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος αγγειοχειρουργού, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την υπόθεση του Γιάννη Καλλιάνου και της νοσηλείας του πατέρα του.

Το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του είπε σήμερα ο Γιάννης Καλλιάνος και η οικογένειά του. Η κηδεία του Δημήτρη Καλλιάνου έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αργολίδα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την ίδια στιγμή όμως, αίσθηση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες της μητέρας του βουλευτή ότι ο καθηγητής που τον χειρούργησε αποδέχτηκε χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ.

Η πλευρά του αγγειοχειρουργού αρνείται τα πάντα, με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να αναφέρει στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Κατηγορίες δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής. Όσον αφορά τις καταγγελίες που άπτονται του ιατρικού σφάλματος, όποιος δικηγόρος θεωρεί πως μπορεί να αντικαταστήσει τους γιατρούς κάνει λάθος. Όλοι περιμένουμε την ΕΔΕ για να δούμε την ιατρική μέθοδο και την περίθαλψή του και αν υπάρχουν λάθη θα αποδειχτούν. Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ένας σπουδαίος γιατρός, και ο ακρωτηριασμός είναι μια απλή επέμβαση με έναν μεγάλο γιατρό».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο «φακελάκι».

«Το ‘’φακελάκι’’ ήταν μια καταγγελία που ήρθε σαν κεραυνός. Ο εντολέας μου το αρνείται κατηγορηματικά. Η οικογένεια έχει πει πως ο γιατρός δεν ζήτησε τίποτα. Ο κ. Καλλιάνος έχει στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα και υπάρχει και συγκεκριμένη απάντηση. Γενικά πάντως, να το ξέρετε πως ένας ο οποίος προσφέρει δώρο σε έναν δημόσιο υπάλληλο, διαπράττει το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας. Τα γραπτά μηνύματα υπάρχουν και όλα θα τα εξετάσει η Δικαιοσύνη και θα αποδειχτεί εάν υπάρχει αλήθεια στα όσα λέει η οικογένεια Καλλιάνου. Άκουσα και μία δήλωση του κ. Γεωργιάδη όπου είπε πως είχε μιλήσει πολλές φορές με τον κ. Καλλιάνο και δεν του είχε αναφέρει ποτέ για το ‘’φακελάκι’’. Από τη στιγμή που δόθηκε η απάντηση στο μήνυμα από τον εντολέα μου, του είπε πως σταματά και η επικοινωνία τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κοκαϊνης και ακατέργαστης κάνναβης στην...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας σκιέρ σκοτώθηκε την Παρασκευή σε βουνό του Άινταχο έπειτα από χιονοστιβάδα που προκλήθηκε από την σύντροφό του, σύμφωνα με δημοσίευμα. Ο άνδρας θάφτηκε...

ΕΛΛΑΔΑ

«Στο Οχυρό Ρούπελ, με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γ. Κωστίδη, όπου τιμήσαμε μία από πλέον ηρωικές στιγμές στην Ιστορία της χώρας, με την επιμνημόσυνη...

ΕΛΛΑΔΑ

Mε στόχο να διατηρούνται ανοικτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται αύριο (Δευτέρα 13/5) την Άγκυρα, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο...