Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

«Ελληνική τραγωδία» – Τι γράφει ο αγγλικός Τύπος για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα

Tην εντυπωσιακή εμφάνιση του Ολυμπιακού που μετά την επικράτησή του με 2 – 0 απέκλεισε την Άστον Βίλα και θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα σχολιάζει με τα σημερινά πρωτοσέλιδά του ο βρετανικός Τύπος.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος, υπό τους ήχους του ύμνου του Ολυμπιακού, παρουσίασε στην εκπομπή «Συνδέσεις» τα κυριότερα πρωτοσέλιδα των Άγγλων που δείχνουν να μην μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκη.

«Είναι όλα ερείπια» γράφει η Ντέιλι Τέλεγκραφ η οποία έχει φωτογραφία τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Γιουσέφ Ελ Κααμπί που στο 10΄ και το 81΄ πέτυχε τα γκολ του Ολυμπιακού.

Για «ελληνική τραγωδία» κάνει λόγο η isport, η οποία έγραψε «κάτω και έξω» αποδίδοντας με αυτόν τον ενδεικτικό τίτλο της αποτυχία της βρετανικής ομάδας.

Από την άλλη πλευρά η Ντέιλι Εξπρές (Daily Express) αναφέρεται στο τέλος της διαδρομής και το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου.

Στο αθλητικό ένθετο της Μirror γράφει για την εμφάνιση του Ελ Κααμπί που με την εκπληκτική του εμφάνιση έστειλε την ελληνική ομάδα στον τελικό του Conference League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαφές μήνυμα στη νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να εγκαταλείψει την «προκλητική και ανιστόρητη» ρητορική έστειλε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις εξαγωγές μιλώντας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Μελέτη Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης παρουσίασε, σήμερα, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Νίκος Ταχιάος, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη,...

ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικό στρατοδικείο καταδίκασε σε 25 χρόνια κάθειρξης πολίτη που συνελήφθη το φθινόπωρο του 2022 και κατηγορείται ότι στρατολογήθηκε από την Ουκρανία για να πραγματοποιήσει...

ΔΙΕΘΝΗ

«Φυσικά δεν πρόκειται να λύσουμε όλα τα προβλήματα με ένα – δυο συναντήσεις. Ωστόσο δεν θα διστάσομε να αναζητήσουμε πεδίο συμφωνίας σε θέματα κοινού...