Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο δυστύχημα (βίντεο)

Νέα στοιχεία σοκ για το τροχαίο που «θέρισε» γονείς και 22χρονη κόρη στη Λαμία.

Οι εικόνες στον τόπο της τραγωδίας είναι σκληρές. Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης οικογένειας έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών κι οι διασώστες μόλις έχουν απεγκλωβίσει νεκρούς, τον πατέρα που οδηγούσε, τη μητέρα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και την κόρη τους, από το πίσω κάθισμα. Ο 17χρονος αδερφός της, που ήταν δίπλα της, ήταν ο μοναδικός που επέζησε με σοβαρά τραύματα σε όλο του, το σώμα.

Στενός συγγενής της τετραμελούς οικογένειας, που βρισκόταν λίγα μόνο μέτρα μπροστά στο μοιραίο ταξίδι της επιστροφής από Αλβανία μιλάει στο LIVE NEWS συντετριμμένος κι περιγράφει άγνωστες πτυχές του δυστυχήματος.

«Ο άνθρωπος που έχασε τον αδερφό, την κουνιάδα και την ανιψιά του στο δυστύχημα αναφέρεται σε εμπλοκή τρίτου οχήματος που όπως πιστεύει προκάλεσε τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση με το βυτιοφόρο», ανέφερε συγγενής.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο δρόμο από Ξυνιάδα για Κορομηλιά στην Φθιώτιδα, λίγο πριν την είσοδο του αυτοκινητόδρομου Ε 65. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως το μοιραίο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το βυτιοφόρο και ο απολογισμός ήταν τραγικός.

Όπως μας λέει ο στενός συγγενείς των θυμάτων το δικό του αυτοκίνητο ήταν μπροστά την ώρα του δυστυχήματος και δεν είχε οπτική επαφή. Όταν μετά από λίγα λεπτά, δεν είδε από τον καθρέφτη τον αδερφό του, αποφάσισε να γυρίσει.

Ο ίδιος ζητάει να συνεχιστεί η έρευνα για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε το τροχαίο, σε ένα δρόμο που κάθε χρόνο χάνονται ζωές.

Ο θάνατος του 46χρονου οδηγού, της 43χρονης γυναίκας του και της 22χρονης κόρης τους ήταν ακαριαίος.

Πλέον τα βλέμματα όλων πέφτουν στον 17χρονο που διασώθηκε και δίνει τη δική του μάχη ζωής στο νοσοκομείο Λαμίας. Ένα παιδί που ακόμα δεν ξέρει το μεγάλο κακό που συνέβη.

Ο αδερφός του 46χρονου οδηγού, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, για το ατύχημα που κόστισε τη ζωή των οικείων του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του δυστυχήματος.

«Είχα σταματήσει εγώ, γυρνάω και τί να δω; Καταστροφή. Πάω εκεί, ουρλιάζω, πήγα εκεί και τους έβγαλα και τους τρεις, μόνο τον αδερφό μου δε μπόρεσα να βγάλω, είχε κολλήσει στην πόρτα και στο τιμόνι. Την κυρία την έβγαλα ζωντανή, μας πέθανε στα χέρια. Σώσαμε τον γιο, και όταν ο μικρός συνήλθε, τον ρώτησα, δεν του είπα για τους γονείς του, του το είπα την άλλη μέρα», είπε ο αδερφός του θύματος.

Ο συγγενής του άτυχου οδηγού ανέερε πως ρώτησε τον γιο της οικογένειας για το ατύχημα. «Του λέω, θυμάσαι τι έγινε; Πώς σας χτύπησε η νταλίκα; Και μου λέει «ποιά νταλίκα; Κούρσα μας χτύπησε». Έπειτα, πήρα τον αστυνόμο, και του το ανέφερα, και με συμβούλευσε να μην πω κάτι στο παιδί, και ότι θα του μιλήσουν να του πάρουν κατάθεση».

«Υπάρχει τρίτο αμάξι μπλεγμένο, έχει βρει προφυλακτήρα, χτύπησε άλλο αμάξι το δικό μας, ο αδερφός μου έχασε τον έλεγχο», συμπλήρωσε ο αδερφός του θύματος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το αμάξι το δικό του ήταν μπροστά από το αμάξι του άτυχου 46χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Διοικητής του 306 Εργοστασίου Βάσεως Τηλεπικοινωνιών (306 ΕΒΤ) Συνταγματάρχης (ΤΧ) Απόστολος Κωνσταντόπουλος και ο Διευθυντής και Πρόεδρος του...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας...

ΕΛΛΑΔΑ

Για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού παραχώρησαν κοινή δήλωση οι Μανόλης Χνάρης, Χριστίνα Σταρακά υπευθύνων Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Γιώργος Νικητιάδης υπεύθυνος...

ΕΛΛΑΔΑ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Μ....