Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Χτύπησε την μάνα του γιατί διέκοψε την… βιντεοκλήση!

Ποινική διαμεσολάβηση ζήτησε ο συνήγορος του 47χρονου από τον Αλμυρό Βόλου, ο οποίος επιτέθηκε στην 78χρονη μητέρα του και τη χτύπησε, προκαλώντας μώλωπες σε όλο το σώμα της. Ο άνδρας συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς στον Αλμυρό, μετά από καταγγελία της γυναίκας.

Ο δράστης κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και θες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση και η δίκη αναβλήθηκε για τις 30 Νοεμβρίου, γατί στο Δικαστήριο δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος, που ήταν υπό την επίδραση αλκοόλ, φέρεται να χτύπησε τη μητέρα του, διότι μπήκε στο σωμάτιό του και διέκοψε συνομιλία που είχε με βιντεοκλήση με άλλο άτομο μέσω Skype!

Ο γιός παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ η μητέρα πήγε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία η γυναίκα είχε αναφέρει ότι ο γιος της είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ και πολλές φορές βγαίνει εκτός εαυτού.

Μέχρι να γίνει το Δικαστήριο και να ερωτηθεί η 78χρονη αν συμφωνεί να πάει σε ποινική διαμεσολάβηση με τον γιό της, ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μη μένει στο πατρικό του σπίτι και να μην έχει επαφή με τη μητέρα του.

Πηγή: magnesianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας...

ΕΛΛΑΔΑ

Για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού παραχώρησαν κοινή δήλωση οι Μανόλης Χνάρης, Χριστίνα Σταρακά υπευθύνων Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Γιώργος Νικητιάδης υπεύθυνος...

ΕΛΛΑΔΑ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Μ....

ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 30 Απριλίου θα καταβληθεί από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας – μέσω του εποπτευόμενου Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ)...