Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Γκιώνης: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου από ανθρώπους της νύχτας»

Συμβόλαιο θανάτου εναντίον του καταγγέλλει ότι υπάρχει ο γνωστός ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης, μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για εμπλοκή γνωστών ονομάτων στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ακτιβιστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου και υποστήριξε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας.

Όπως πρόσθεσε: «Το γνωρίζουμε με τον δικηγόρο μου από την πρώτη μέρα, αλλά για να ζητήσω προστασία από τις Αρχές πρέπει να έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν τις απειλές για να με προστατεύσουν», είπε.

Παράλληλα, υπήρξε ένταση με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, με τον ακτιβιστή να την κατηγορεί για ορισμένα πράγματα που είχε πει για εκείνον στο παρελθόν.

«Αν μου επιτρέπετε κ. Γκιώνη, νομίζω όλοι χειροκροτήσαμε τις ενέργειές σας» του απάντησε εκείνη, με τον Ηλία Γκιώνη να τονίζει πως «σας ξαναλέω δείτε πάλι το βίντεο και τι έχετε πει για μένα και μετά θα έρθετε να μου πείτε αυτά που λέτε».

Στην ίδια εκπομπή, τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος αναμένεται να προσκομίσει τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα νέα στοιχεία για «κυκλώματα», όπως είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Οταν εξετάζουμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα της Ευρώπης, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η θρασύτατη και παράνομη εισβολή της Ρωσίας...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο πατέρας ο οποίος αρχικά φέρεται να υποστήριζε, ότι δεν γνώριζε τίποτα και στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε το έμβρυο σε κάδο απορριμμάτων...

ΕΛΛΑΔΑ

Τις κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα εξετάζουν εξονυχιστικά, οι αξιωματικοί της ασφάλειας για να διαπιστώσουν το δρομολόγιο διαφυγής που ακολούθησαν οι δυο...

ΕΛΛΑΔΑ

Οι νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα επιστρατεύονται ως ένα επιπλέον μέτρο πρόληψης και αποτροπής πρόκλησης πυρκαγιών. Πλέον, με επιτόπιους ελέγχους οι Δήμοι θα...