Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ευρήματα – σοκ από την ιστοπαθολογική της Τζωρτζίνας – Στο «μικροσκόπιο» οι ουσίες που έλαβε

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στα χέρια του ιατροδικαστή βρίσκονται από σήμερα, Πέμπτη, τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων στα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» στα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που απεβίωσε στο διάστημα από το 2019 μέχρι σήμερα, κάτω από συνθήκες που έχει αναλάβει να διαλευκάνει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο livenews, τα δεδομένα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα και δίνουν νέα κατεύθυνση στην έρευνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου αλλά ούτε καρδιολογικό πρόβλημα! Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ηπαρ και στον πνεύμονα.

Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο παιδί και οι οποίες ουσίες όμως (αυτές που χορηγούσαν κανονικά οι γιατροί) δε θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο ακαριαίο θάνατο στο κορίτσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου, η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, μπορεί να λύσει το μυστήριο και για τα τρία παιδιά.

Όλη η αλήθεια για τη μεταφορά οργάνων της Ίριδας

Παράλληλα, το MEGA αποκαλύπτει πως ο πατέρας της Ίριδας, που έχασε τη ζωή της τον Μάρτιο του 2021, είχε ζητήσει να διεξαχθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του παιδιού στα Ιωάννινα.

Η εκπομπή Live News έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο, με το οποίο ο πατέρας των κοριτσιών μπόρεσε να παραλάβει τα όργανα από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και να τα μεταφέρει στα Ιωάννινα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αναρτησή του στα social media προχώρησε στην καθιερωμένη ανασκόπηση της εβδομάδας, η οποία έχει έντονο ψηφιακό στίγμα. Ολόκληρη η...

ΕΛΛΑΔΑ

Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου γέννησε μία κοπέλα στην Κόρινθο, αφού δεν πρόλαβε ούτε να περάσει το κατώφλι του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες...

ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την 40χρονη Ενκελέϊντα που δολοφόνησε ο εν διαστάσει σύζυγός της στο Μενίδι. Η κηδεία της 40χρονης έγινε...

ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες, από την περίεργη εξαφάνιση του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την 23η Απριλίου. Οι...